perjantai 21. maaliskuuta 2014

Lähtölaskenta!

Kuinka uskomatonta voi olla se, että ensi viikolla mä saan aloittaa jumppailut pikkuhiljaa! Leuanvetoharjoitukset jatkukoon :D Tervetuloa köpökintut ja kädet jotka ei nouse jumpan jälkeen mihinkään! Mulla on jo ikävä sitä porraskonetta ja mun jumppakenkiä :D

Todellisuus on kuitenkin se, etten ihan täysillä pääse aloittamaan kuitenkaan. Jos ei tähän mennessä ole kunnolla saanut edes kauppakassia kantaa niin miten muka yht äkkiä voisi alkaa sitten kovaa treenaamaan!? Maanantaina mulla on lääkäri joten hän sitten kertokoon kuinka edetään. Joka tapauksessa maanantaina puen jumppavaatteet päälle vaikka huvin vuoksi.

Tänään olisin mennyt kyykkäämään jos olisi lupa. Ihan sellanen olo olisi ollut!


Raivasin niitä liian isoja vaatteita pois! Siellä on ne
kaikki lököttävät farkut ja turvapaidat.

Pidemmän tähtäimen suunnitelmat ja tavoitteet auttavat kuulemma ihmistä pysymään raiteillaan ja saavuttamaan varmemmin sen mihin on pyrkimys. 
Onko mulla jokin pidemmän aikavälin suunnitelma? Periaatteessa on ja ei. On jos tavoitteeksi kelpaa se, että haluan treenata kunnolla ja muokata kehon koostumusta toisenlaiseksi. Haluan enemmän lihasta ja vähemmän löysää. Mulla ei ole tavoitetta jos sillä tarkoitetaan kisalavoille astumista joskus. Mun mielestä on huikeaa seurata kisahommia alusta loppuun. On kiva ostaa lippu ja seurata kisoja mutta itse en itseäni moisella lavalla näe. 
Mä haluan huomata kun oma kroppa muuttuu. Nyt tämä on kuin jonkun vieraan koska maha näyttää edelleen oudolle mun silmään. Siihen tottuu. Parempi tämä on silti kuin kuukausi sitten. Haluan nauttia treenin jälkeisestä hyvästä olosta. Haluan nauttia siitä, että vaatteet istuvat paremmin päälle kuin koskaan ennen. Haluan nauttia hyvästä ja puhtaasta ruoasta sekä välillä herkuistakin. Toisin sanoen haluan nauttia tästä mun ihanasta uudesta elämästä rennosti mutta napakasti. Haluan, että tiedän mitä teen salilla ja miksi. Haluan kehittyä fyysisesti ja henkisesti!


Siinä on ne mitä jäi jäljelle. Ylhäällä jumppavaattet,
alhaalla muut. Saanko kulkea jumppavaatteissa aina?

Mä uskon siihen, että kehityn ja musta tulee pikkuhiljaa enemmän sen näköinen kun haluan olla. En kuitenkaan koe, että tätä hommaa tarvitsee aikatauluttaa liikaa. Tällä tavalla kun elää niin muutosta tapahtuu väkisin. Tää on vaan se tapa elää mistä tykkään ja siksi se toimii mulla vaikka sitten hitaammin. Toisinaan voi tulla tarve kiristellä mutta se on sitten ajan hommia se kun siihen tarvetta ilmenee :)

Eikä tässä ole missään kohtaa kyse kilomääristä. Kehonkoostumus muuttuu ja sivussa saattaa muutama kilokin pudota mutta se ei ole se pointti vaan se, että koostumus muuttaa muotoaan ja peilikuva miellyttää. Hyvälle mä aion näyttää joka tapauksessa. Tavoitteena ei ole olla laiha läski vaikka se olisi helpompi vaihtoehto ;)


Tosta tuli mulle tälle päivälle pastaa. Oon koukussa
tohon sipuli-paprika-kana-pastaan.
Kohta se vilitys menee ohi ja tulee seuraava suosikki ;)

Mä meen nyt laittamaan jumppajuomat vettä vaille valmiiksi ;)

6 kommenttia:

 1. Siistiä, tsemppii "uuteen alkuun":-)

  VastaaPoista
 2. Hei hianoo ku kävit läpi vaatekaappia =)
  Älä nyt heti leukoja vedä....mieti miten ne tikit venyyyyyyyyyyy....
  no ei vaan, tiiän että oot fiksu =)
  Ihanan näköistä sun kana, kivaa viikonloppua !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nyt maltan mieleni. Mulla on tää yksi mahdollisuus hoitaa tää maha kunnolla kuntoon :)

   Poista
 3. Iso jeeeee sille, että pääset jumppailemaan!!! :)
  Ja kauppaan hyvä nainen, sinne saat mennä, kiva ostaa uusia vaatteita "uudelle" kropalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan pääsen vauhtiin niin luulen että mua ei sieltä kaupoilta pois helpolla saakkaan ;)

   Poista