maanantai 3. maaliskuuta 2014

Mahan matka kuvina ja vähän selityksinä!

No nyt sitten tulee maha kuvia jos jonkin kokoista! Tää maha-aihe on aika arka kohta ja tää kuvien laittaminen mua ällöttää ja hirvittää. Enää koskaan mulla ei tule tuollaista mahaa olemaan. Tästä todella näkee mitä vaatteet voivat piilottaa eikä tähän päde se pois silmistä pois mielestä juttu yhtään. Mun maha oli paha ja se häiritsi mun elämää koko ajan. Nyt se paha maha on pois ja uuden parantumista odotan kuin kuuta nousevaa!

Silloin kun aloitin projektin otin heti toisesta kuukaudesta lähtien kuvia jotta voisin seurata kutistuuko maha koskaan. Ajattelin silloin, että teetän kuvista kirjan joka muistuttaa mua siitä mihin en koskaan halua palata. Enää en halua kirjaa koska muistan kyllä mihin ei palata. Jossain kohta kävi niin kurjasti, että kamera hajosi ja samoihin aikoihin sähelsin ja tuhosin suurimman osan mahakuvista vahingossa. Onneksi joitakin on yhä tallessa ja saan niitä tänne laitettua. Aluksihan kuvat oli vain mulle joten vaatetus ei ole oikein kelvollinen mutta koittakaa kestää. En myöskään muista kuvien tarkkaa järjestystä mutta uskon että asia tulee selväksi. En myöskään kaikkii kuviin millään muista kiloja mutta se ei liene tärkeintä tässä.

Then we go!pari viikko ennen leikkausta...mä oikeesti nukuin mahan vieressä.

Leikkaus aamuna kotona...


tässäkin...


sitten uusi maha tänään :)

Sivustakin!

vain muutama päivä eroa!

Hyvä siitä tulee!

Mä en oikeesti kykene sanomaan noista kuvista mitään! Mä en ole koskaan hävennyt mitään niin paljon kuin nyt tätä postia. Mä oon aivan sanaton. Toivon kuitenkin, että tästä kauheudesta on jollekkin ihmiselle apua omien taistojen kanssa!

Aluksi tää blogi oli mun salainen paikka jossa salanimellä purkasin fiiliksiä. Nyt klikkauksia blogiin tulee päivittäin aika paljon ja toivon omalla tarinallani voivan auttaa muita samojen asioiden kanssa painivia kohtalotovereita. Kun vaan uskoo itseensä niin mikä vain on mahdollista!

Mun on aika hyvästellä vanha minä ja toivottaa tervetulleeksi uusi. Paljon on muuttunut niin sisäisesti ja ulkoisesti. Vaikka paljon on muuttunut niin koen silti olevani sama Mira kuin ennenkin, nyt vain paljon terveempi, rohkeampi ja itsevarmempi. Tähän on päästy kovalla työllä, sinnikkyydellä ja halulla. En malta odottaa sitä, että maha paranee ja turvotukset laskee ja pääsen taas salille. Mä treenaan sydämeni kyllyydestä siksi, että mä tykkään ihan tajuttomasti siitä mitä teen. Mä treenaan, että musta tulee vieläkin paremman näköinen ;) Mä aion syödä hyvin ja puhtaasti siksi, että haluan ja nautin siitä hyvästä olosta mitä oikeanlainen ravinto saa aikaiseksi! Jännä nähä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;)


Nyt mä meen piiloon peiton alle! Heippa!

31 kommenttia:

 1. Älä mee piiloon! :) Oot kyllä niin mahtava ja rohkea! Motivaattori ja esikuva!

  VastaaPoista
 2. ei todellakaan pidä hävetä!hyvä sinä,sä oot tehny mahtavan työn ja nyt vatsanahkakin on hommassa mukana,jess!sä näytät kesällä niiin hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Ei tässä ole mitään hävettävää, päinvastoin! On ihan uskomattoman rohkeaa laittaa noi kuvat esille ja eiköhän tuossa ole motivaatiota monelle - ainakin mulle!!! You go girl! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin mä olen tehnyt oikein jos pystyn motivoimaan muita! Kiitos <3

   Poista
 4. Rohkea sinä!
  Mutta mitään hävettävää ei ole, niin kuin muut jo totesivat. Huikean työn oot tehnyt ja nyt on massukin menossa mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tunnen itteni vähän syrjäytetyksi.. Mikä juttu tää on, että kaikille muille tippuu vastauksia, mutta mut hypätään ihan surutta yli!? :DD

   Poista
  2. Apua! Ei ainakaan oo ollu tarkoitus sua ohitella :) SUn kommentit on mulle tosi tärkeitä ja melkein niitä aina innoissani odotankin <3

   Poista
 5. Upea muutos! Oot kyllä yksi parhaista esimerkeistä!

  VastaaPoista
 6. me unohdettiin maalata se "homer" ;D mahtavaa, että jaat kokemustasi, uskon siitä olevan suuri apu ja motivaatio monelle..älä häpeile..ei ole homeria enää..tarvitaan vaan kokoa pienenpi uikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitasko modata joku vanha kuva kuitenkin vielä ;)

   Poista
 7. Ei mitään häpeämistä, saat olla ylpeä itsestäsi ja sinnikkyydestä, rohkeudesta. Olet hyvä esimerkki :-)

  VastaaPoista
 8. Huikeeta, himmeetä, hämmentävää, upeaa =)
  Mä olen aivan sanaton, nuo kuvat tuovat hyvin konkreettisestii esille kaiken sen järkyttävän työn mitä sä olet saanut aikaan ja kaiken sen, mitä ihminen voi itsestään saada aikaan, ääripäässä todella ylipainoinen nuori nainen, toisessa päässä nainen, joka on aivan sopusuhtainen ja normaalipainoinen.
  Asenne, rohkeus, valtava työmäärä ja ajattelun muutos, liikunnallisuus, kärsivällisyys, itsensä rakastaminen....mihin kaikkeen sä oletkaan pystynyt, kun olet päättänyt saada aikaan muutosta.
  Vatsasi näyttää jo nyt todella hyvältä, vielä kun turvotukset laskee ja pääset takaisin treenaamaan, ei ole mitään rajaa miten et voisi muokata vartaloasi. Voit keskittyä treeneihin ja shoppailuun, sun ei enää koskaan tarvitse miettiä, miltä näytät.
  Koska olet upea ja kaunis nainen, oot bikinikunnossa ja timmi.
  Onnea ja ihanaa jatkoa !! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kommenetista tuli ihan tippa linssiin! Sä oot seurannut tätä matkaa alusta asti ja siksi tää merkaa paljon <3 Kiitos!

   Nyt alkaa ihan uusi ajanjakso taas elämässä ja toivon, että pysyt edelleen mukana ihana wanna bee!

   Poista
 9. Arvostan avoimuuttasi ja olen iloinen puolestasi!

  VastaaPoista
 10. Hienoa Mira, upeaa työtä olet tehnyt! tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
 11. Upeeta, mahtavaa ja rohkeaa! Olet mieletön. Onnea ja iloa treeneihin!

  VastaaPoista
 12. Hyvältä näyttää, tosi hienoa!!!

  Olet rohkea ja kuten WB totesi, valtavan työn tehnyt - saat olla ylpeä itsestäsi.

  Varmasti niin kamalalta kun itsestä kuvat tuntuu, niistä on takuulla hyötyä muille asian kanssa kamppaileville.

  VastaaPoista
 13. Löysin blogisi abdominoplastian haun kautta. Olen 32-vuotias kahden lapsen äiti, painonpudotusta raskauksien jälkeen nyt n. 20 kg (tavoitepainoon vielä 10 kg) ja haaveilen samasta operaatiosta, varsinkin sektioarpi ei oikein tykkää olla roikkuvan pussin alla, mutta olen lukenut kovin ristiriitaisia arvioita siitä, minkälaisilla kriteereillä pääsisi julkiselle puolelle operaatioon. Kiitos blogistasi, sitä on ollut ilo lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet löytänyt blogiini. hurjasti onnea pudotetuista kiloista. Itse myös aikanaan luin leikkauskriteereistä kaiken saatavilla olevan tiedon ja tulin siihen tulokseen, ettei yhtä ja selkeää linjaa taida olla vaan homma riippuu hyvin paljon arvioivan kirurgin mielipiteestä. Monet on käyneet useamman kerran näyttämässä mahaa ennen kuin leikkaukseen on kuitenkin päädytty. Toivotaan, että pääset leikkaukseen kun se kohdallasi on ajankohtaista :)

   Poista
 14. Loistavaa! Ittellä leikkaus edes parin kk:n päästä! Takana vuoden projekti, lähtö paino oli 128kg nyt 70kg. Jos jotain tahtoo sen saa :)

  VastaaPoista
 15. Mahtava muutos ja rohkea sinä! Itsellä on takana 60kg:n pudotus ja 3raskautta. Ylimääräinen nahka pussi on valtava! Sulla on aika samannäköinen maha tuolla kuvissa ennen leikkausta, kuin mulla nyt. Olen alkanut pohtimaan tuota leikkausta ja taidan ihan oikeasti soittaa lääkäriin ja pyytää arviota leikkauksesta. Vielä on muutama ylipaino kilo, 6-7kg, mutta se mahan paino vie tuosta jo osan.

  VastaaPoista
 16. Minulla laihdutusprosessi alussa, mahani roikkuu todella paljon, enemmän kuin sinulla ennen ja kärsin siitä jopa enemmän kuin ylipainostani. Otan kyllä nyt terveet elämäntavat tosissani, koska tuntuu mukavalta tietää että tällaiseen leikkaukseen on ehkä mahdollisuus.

  Kiitos hyvästä kirjoituksesta, mukava blogi muutenkin. :)

  VastaaPoista
 17. Kuinka kauan olit ollut tavoitepainossa ennen leikkauspäätöstä? Olen pudottanut painoa noin 40 kiloa ja viimeiset kymmenen on jäljellä. Maha roikkuu ja rajoittaa elämää, mietin vaan missä vaiheessa abdominoplastiaa voi alkaa edes kysyä. Sairaanhoitopiirin (HUS) sivuilla luki, että painon pitää olla ollut vakaa vuosi ennen leikkausta ja mietin tarkoittaako se vuosi ensimmäistä lääkärikäyntiä (siis sitä käyntiä, jossa lääkäri kirjoittaa lähetteen) vai jo leikkausta.

  VastaaPoista