sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Tere!

Kivaa lähteä shoppailemaan ihan ajan kanssa. Ei ole mihinkään kiire ei muita suunnitelmia kuin koluta vaan kaikki putiikit ja hyllyjen välit. Juoda välillä kahvia ja syödä hyvin :D
Ihan hienosti sujui se hyllyjen välien koluaminen mutta ei me suinkaan rauhassa niitä kahveja välillä juotu! Ihan päät kolmansina jalkoina paineltiin Santun kanssa menemään. Löydettiin ihan valtavasti kivoja vaatteita. Mä kannoin t-paitoja ihan talvikelejä ajatellen vinon pinon. Mustia valkoisilla teksteillä :) Niitähän mun kaapista löytyy ennestään jo vaikka kuinka paljon mutta minkäs teet kun ne on niin kivoja!


Oli siellä pari huppariakin ja yksi hame joukossa :D

Kunhan oltii ensin shoppailtu jalat ihan muussiksi, käytiin hotellille viemässä ostokset ja vähän puuteroimassa neniä ja lähdettii jalkapatikalla vanhaan kaupunkiin etsimään ruokapaikkaa jossa sitten istuttaisiin oikeesti rauhassa. päästiin tuurilla venäläiseen ravintola Troikaan jossa syötiin ihan maailman parasta kanaruokaa. Kiovan kotlettia ja jälkkäriksi salaisella reseptillä valmistettua suklaa jälkkäriä! Omnomnom!
En ollut vielä ikinä ennen nähnyt tota joulumarkkina humua Tallinnassa! Olihan siellä nyt ihan erilainen tunnelma kuin missään Kouvolan torilla ikinä. Jouluista tunnelmaa lisäsi pieni lumi maassa ja kirpeä pikku pakkanen joka nipisteli nenän päätä! Mä en ole mikään suuri joulufani ollut koskaan mutta kieltämättä tuolla tuli sellainen fiilis, että joulukoristeet on kiva kaivaa kaapista ja vähän koristella kotiakin! Huomenna on sellanen päivä sitten :)

Markkinatunnelmista pyyhällettiin takaisin hotellille ja siinä käytiin ostokset läpi ja syötiin herkkusia ja nukkumasaa moikkailtiinkin sitten hyvissä ajoin ennen kymmentä illalla. Aamulla sitten tikkana ennen seiskaa aamupalalla!


Ruokalepi aamupalan jälkeen!

Meidän paatti takas Suomeen lähti puolen päivän aikaan. Ehdittiin oikein hyvin vähän ostella lisää ennen kotimatkaa. Niin ja juoda kahvia rauhassa <3
Kyllähän mä vaan sanon että elämä on hirmu mukavaa kun sen oikein oivaltaa! Olen ihan varmasti ollut tätä mieltä ennenkin mutta niin se vaan on! Ihana, rento ja meidän näköinen reissu. Nyt on taas iloisia muistoja takataskut täynnä. Viis flunssasta!

Head ööd!

1 kommentti:

  1. Ihana reissu teillä, ja Tallinnan joulutori parhaimmillaan illalla ja tuo pieni lumi tuo juuri sen oikean tunnelman.
    Mukavaa joulun odotusta sinulle !
    wb

    VastaaPoista