sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

100.

Tänään mulla alkoi kolmen viikon kesä loma!
Mitään erikoisia lomasuunnitelmia ei ole. Jotain pieniä päiväretkiä saatetaan tehdä fiiliksen mukaan.
Ajattelin kuitenkin panostaa siihen etten hötkyilisi pää kolmantena jalkana joka paikkaan. Vaikka luultavasti aamulla heräilen ajoissa niin voisin kokeilla ihan rauhassa syödä aamupalaa ja touhuilla ennen kun säntään salille tai muualle :) Lomalla on hyvää aikaa jumppailla mihin kellon aikaan vaan!

Kävin tänään nauttimassa olostani ihan ruohonjuuritasolla :D

Yritin taas harjoitella sitä hymyilemistä mutta ei siitä meinaa tulla mitään. En mä vaan osaa tekohymyillä yksin kameralle. Mä vaan näytän ihan urpolle :D

Prillitkin näyttää ihan isoille! Ja tekohymy näyttää tekohymylle!

Tämä on muuten tasan 100. postaus tänne mun blogiin :) Ihmeen monta tekstiä olen saanut aikaiseksi. Välillä tuntuu, että kirjoittelen vaikkei ole mitään asiaakaan ja välillä sitten on taas enemmän. Ehkä asiaa tulee sitä mukaa vähemmän mitä normaalimmaksi elämäksi tämä uusi versio käy?!
Seuraan monia blogeja ja tuntuu siltä että ihmiset kasailevat postejaa pitkään ja hartaasti. Mä taas kirjoitan pääsääntöisesti sitä mitä sylki suuhun tuo. Myöhemmin saatan ajatella, että tota ja tota asiaa olisi voinut avata enemmän tai vastaavasti ei ehkä olisi tarvinnut sanoa jotain tiettyä asiaa niin kömpelösti kuin sen kirjoitin ja julkaisin.
Kivaa että mun hölötyksistä huolimatta tätä blogia klikkaillaan päivässä aika monta kertaa. Aluksihan olin sitä mieltä, että ihan sama kuka tätä lukee vai lukeeko kukaan, mulle oli vain tärkeintä se, että sain jäsenneltyä ajatuksia jotenkin. Nyt kuitenkin on jotenkin kutkuttavan jännittävää ajatella, että ventovieraat ihmiset on niin kovin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana!

Kiitos kaikille <3

En löytänyt neliapilaa vaikka yritin etsiä...

2 kommenttia:

  1. Rentouttavaa lomaa! :) Taisin muuten bongata blogijulkkiksen fillaroimasta tässä yks päivä! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Hahaa se onkin varmaan ollut näky kun mä poljen pyörällä ;)

    VastaaPoista