sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tohtorikaloja :)

Kaiken keskellä olen nyt yrittänyt panostaa siihen ruokailurytmiin joka on aika hyvin pysynyt kasassa...paitsi tänään. Kello on kohta neljä ja mä oon syöny kaksi ateriaa...

Eilen oli ihan huippu hieno päivä. Mä olen ihan super ylpeä ystävästä joka juoksi "toipilaana" kylmiltään Kouvolan puolimaratonin. Mun roolina oli polkea pyörällä vieressä tsemppaamassa ja tarjoilla juotavaa!
Aivan huikea suoritus!
Hyvä Saara! <- Klikkaa tuosta niin pääset lukemaan juoksijan fiiliksiä tarkemmin!

Tänään mä olen kokenut jotain mitä ennen olekkaan testannut. Tohtorikaloja!http://www.garraspacenter.fi/ <- Tutustu tarkemmin!

Mä en meinannut uskaltaa laittaa jalkojani sinne altaaseen. Miten inhottava ajatus että pikkukalat nakertaa mun jalkoja :O

Laitoin koipeni sinne kuitenkin. Aluksi tuntui siltä kun jalat olisi jossain poreissa ja hetken päästä tuntui pienen pientä pistelyä vähän niinkuin jalat olisi puutuneet. Ensin meinasin etten voi katsoa ollenkaan kaloja työssään mutta rohkenin kuitenkin. Kokemus oli loppujen lopuksi oikein miellyttävä!
Jalat oli kivan pehmoiset puolen tunnin päästä :)

Siinä ne kalat on mun kimpussa! Lupasin kaloille, että ens kerralla
lakkaan varpaankynnet vähän paremmin ;)
Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan tohtorikaloja jos et ole niin jo tehnyt! 

Musta on myös kiva huomata, että tätä mun blogia luetaan. Eilen ihan hämmästyin kun eräs nuori nainen tuli juttelemaan ja kertoi että seuraavansa blogiani ahkerasti. Tunnisti minut ja tuli jutustelemaan! Kivaa :)
Kiitos jokaiselle ihanalle lukijalle. Tuntuu kivalle jos mun jutuista on teille iloa ja apuakin <3

Mun haasteena tällä hetkellä on tosiaan ruokailurytmin, levon ja liikunnan balanssiin saaminen. Pientä hienosäätöä siis vaatii. Sen verran kuitenkin, että saan ihan ajatella mitä teen!
Tuleva viikko antaa rytmin löytämiselle kivasti aikaa koska ensi viikko lomaillaan. Työt kutsuu seuraavan kerran perjantaina yövuoron merkeissä!


Nyt suuntana iltajumppailut!

1 kommentti:

  1. On todellakin iloa ja apua! :) Piiiitkä matka sieltä kolminumeroisista on ollut ja välillä meinaa turnausväsymys iskeä. Silloin on parasta kun voi piristykseks lueskella ja saada tsemppiä toisten aherruksesta! t. Se eräs nuori nainen

    VastaaPoista