tiistai 25. maaliskuuta 2014

13vuotta!

Kävin eilen lääkärissä. Töihin en vielä palaa kahteen viikkoon mutta muuten saan pikkuhiljaa aloittaa jumppailut. Aamulla poljinkin Santun kaverina 20 minuuttia crossarilla. Tulihan siinä jo vähän lämmin. Huomenna pakkaan jumppakengät ja fiilistelen vähän jo niitä painoja. Vähän sellasta koko kropan herättelyä näin alkuunsa.

Just nyt mulla on aika onnellinen olo :)


Tänään tulee kuluneeksi 13 vuotta siitä kun musta tuli äiti. Huimaa vauhtia on aika kulunut. Matkalle on mahtunut melkoisen paljon mutkia ja monttuja mutta kokonaisuutta kun tarkastelee niin hienoja ja opettavaisia vuosia on kaikki olleet. Mua ei ihan kaikista helpoimmalla ole tässä hommassa päästetty mutta alkaa vaikuttamaan siltä, että ihan kelpo kansalainen tuosta teinin alusta on tulossa kuitenkin <3


Me kaksi 13 vuotta sitten naistenklinikalla <3

Tämä lyhyt katsaus äitinä olemiseen tuli erään ystävän toiveesta. En meinannut sitä toteuttaa mutta toteutimpa sittenkin :D Nyt olisi kiva laittaa musta ja päivänsankarista päivitetty yhteiskuva mutta sellaista ei tähän hätään saa kun likka on koulussa! Kenties myöhemmin sitten.

Palataan taas!

4 kommenttia:

 1. Kukas tuo hymyilevä nuori nainen tuossa yläkuvassa on ???
  Ei hänellä voi ainakaan 13 vuotiasta tyttöä olla =).....
  Onnea typylle ja huippu äipälle !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan tuntuu, että olisi viimeisten parin vuoden aikana nuorentunut sen 13 vuotta :D Hämmentävää!

   Kiitos onnitteluista <3

   Poista
 2. Voi Mira <3 Onnea Äipälle <3 mä muistan tän pienen pakkauksen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi <3 Olihan se tollanen rääpäle :)

   Poista