torstai 1. toukokuuta 2014

Ähky!

Ihanan viikonloppureissun jälkeen söin onnistuneen puhtaasti kokonaiset kaksi ja puoli päivää kunnen eilen illalla oli aika juhlistaa vappua. Onhan vappu sentään vaan kerran vuodessa :D Mua niin huvittaa toisaalta vedota siihen, että joku asia on vaan kerran vuodessa koska monta asiaa on vain kerran vuodessa mutta kun kaikki laskee yhteen niin aika paljon luvan kanssa ylisyömistä tapahtuu. En mä enää pelkää, että mopo karkaa totaalisesti lapasesta. Ero entiseen on siinä, että vaikka herkuttelu ja liikaa syöminen on välillä kivaa, sitä kaipaa sitä kevyempää oloa ja sitä puhdasta ruokaa. Enää ei ole ongelmaa "palata ruotuun".


Jotakin hyvyys ruokaa tulossa joltain päivältä tässä :)

Oikeastaan en tykkää puhua ruotuun palaamisesta koska herkuttelut kuuluu toisinaan myös painoaan tarkkailevan ihmisen normaaliin elämään, eri asia on sitten missä mittakaavassa se herkuttelu tapahtuu.


Jonkun toisen kerran sekametelisalaatti johon
murustelin Tallinnan reissulta kotiutuneita ruissipsejä :P

Tän viikon maanantaina pidin salilta huilipäiväån kun en tiennyt iskeekö flunssa vai ei. Ei kuitenkaan pahemmin iskenyt päälle joten tiistaina puuhasin olka-rinta-ojenta jumppaa sen lisäksi polkaisin pyörällä noin puolen tunnin lenkin raittiissa ulko ilmassa. Teki hyvvee ;) Eilen aamulla suunnistin niin ikään salille etureiskaa treenaamaan. Noi jalkajumpat mua jännittää nykyään aika paljon kun mietin niin kovasti sitä palautumis"vammaa" mikä lähes poikkeuksetta on mun riesana. Nyt kuitenkin ihan maltilla tein, tänään kintuissa tuntuu sopivasti eikä vaikuta enteilevän huomiseksi sen ihmeempiä köpökinttuja. Tuon koipijumppailun jälkeen polkaisin crossarilla 20 minuuttia. Hiki valui ihan solkenaan! On sen verran tankkailtu, että on mitä hikoilla!

Todistusaineistoa ilmeellä!

Lupasin tälle viikolle kertoilla mahajuttuja mutta voin kyllä nyt sanoa, että odotellaanpas sen postin kanssa viikko ainakin koska en suoraan sanottuna halua kuvata tätä mahaa potkupallon kokoisena. Sellainen se nimittäin nyt on kun on tullut herkuteltua niin reippaasti. Enkä siis halua tehdä mahapostia ilman kuvia :D


Tämän päivän lounasta!

Ei kovinkaan paljon ole tehoa tuollaisilla terveellisyys lounailla kun jälkkäriksi syö säkillisen irtokarkkeja! Söin tuota ihanaa sen takia koska tykkään siitä en siksi, että yrittäisin jotenkin tasapainottaa systeemiä :D
En myöskään ole käynyt salilla siksi, että koittaisin hyvitellä herkkujen mussutusta vaan siksi, että haluan tehdä niin.

Ennen muinoin mulle ei ikinä herkkumaailmassa asuessani tullut sellaista tunnetta, että kaipaisi jotenkin kevyempää oloa mutta tykkään siitä tunteesta! Arki on hyvinkin tervetullut tähän kotiin!

Jostain syystä kaikista munkeista, karkeista, PIZZAsta ja jäätelöistä mitä olen syönyt ei ole kuvia koska ne sujahti ääntä kohti ennen kuin ehti kameran esiin kaivamista edes harkita!

Anteeksi siis hätiköity lupaus mahapostista. Nyt annetaan isompien turvotusten laskea ja palataan asiaan sitten. Ei tässä onneksi (toivottavasti) suurempaa vahinkoa ole päässyt käymään :)

Huomenna aamulla ennen töitä jumppavuorossa on selkä ja hauberi! Kivaa!

Nyt mahan viereen pötkölleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti