torstai 29. toukokuuta 2014

Päätös!

Mä oon nyt miettiny ja pohtinu, kääntäny ja vääntänyt tän blogin jatkojuttuja ja lopulta päädyin vielä jatkamaan! Ihania ja ajatuksia herättäviä komentteja tuli asiaan liittyen niin tänne blogiin kuin muita kanavia pitkin. Joku muukin oli sitä mieltä, että kuvat on kivoja täällä mun blogissa. Itsekkin tykkään niistä kuvista. Kuvia on kiva räpsiä vaikka vaan tuolla puhelimella. Olisi kiva hankkia järkkäri ja opetella oikeesti ottamaan niitä kuvia!

Viime sunnuntain fiilistely kävelyllä ikuistin omppupuun kukkasen! 

(Tässä kohtaa tilttas netti ja lähdin salille! Se hieno punainen lanka joka tähän postiin oli tulossa hävisi sen siliän tien :D )

En ota stressiä siitä kuinka usein kirjoitan. Kirjoitan silloin kun huvittaa. Kirjoitan mun arjesta sen verran kuin sitä tänne haluan raottaa. Toisinaan on varmasti enemmän jumppa- ja ruokajuttuja. Toisinaan sitten ihan jotain muuta. Ajattelin, että edelleen kirjoitan tavallaan kuitenkin itselleni näitä "muistiin" ja bonuksena tulee sitten se jos pystyn lukijoillekkin tästä omasta jutusta jotain ammentamaan! Kaikesta huolimatta jokainen lukija on valtavan tärkeä. Tykkään kun joku kommentoi mun jorinoita ja kommentteihin on kiva vastata <3


Tarkoituksella kun sitä kiirettä on yrittänyt karsia niin näkee ympärillään
muutakin kuin vain asfalttia ja betonia!

Niin kuin jossain postissa kerroin niin yritän rauhoittaa tätä elämää hieman. Ei ole mihinkään kiire eikä ihan sata lasissa tarvii koko ajan mennä. Ihan kivaa on ollu kun voi fiilistellen touhuta. Tosin yksi aamu sain melkein paniikki kohtauksen kun LOMALLA heräsin puoli kahdeksan aamulla. Siis niin myöhään!!! Hyppäsin oitis vaatteisiin, ilman aamupalaa ja mietin, että mihin pitää mennä, että pääsen päivän rytmiin kiinni. Hei haloo! Mä olin lomalla, mä olisin voinut nukkua vaikka kuinka pitkään ilman huolen häivää, mutta kun se tietty rytmi on takaraivossa on sitä tosi vaikea muuttaa. Siltä päivältä jäi aamujumppa tekemättä eikä sitten tullut mentyä ollenkaan koska pasmat oli sekaisin. Ei sitä nyt kerralla voi sisäistää tätä kiireettömämpää arkea. Mä opin kyllä ja jo nyt tuntuu paljon helpommalta olla :)


Lomalle mulle sattui melkosen kivat kelit. Tarkeni!

Viime viikon tiistaina siistin ruokapuolen taas kuntoon. Päätin, etten halua nyt herkutella vaan pitää siistin linjan. Olo oli melkoisen tukala vähän löysemmän jakson jälkeen joten asialle piti tehdä jotain. Jännä, että ulkonäköäkin enemmän mua ahdisti se sisäinen olo. Tuntui, että maha on kivikova ja lähtee ihan tissien alta ja olo oli samanlainen kuin ois raskaana ollut. Ahisti ja puristi. En tykkää sellasesta. Tiesin, että eka viikko on vähän haastava ja olikin kun puolessa välissä viikkoa alkoi vajeet tuntumaan ja nälkä oli koko ajan. Pikkuhiljaa olo lähti kuitenkin kevenemään ja nesteet poistumaan. Kivikova maha alkoi nyt alku viikosta vähän pehmenemään ja tänään olo oli melkein kun uudesti syntyneellä :) Kroppa tuntui hyvälle jo ennen kuin kurkkasin edes peiliin. Puntarilla en ole käynyt. Nyt opettelen lukemaan kroppaa ilman tuollaista mittaria. Jossain välissä varmasti käyn kurkkimassa mutta sitten joskus. 


Tänään! Meinasin, etten julkaise tätä kuvaa edes, koska pullea maha
mutta sitten ajattelin, että mitä sitten. Sen näköinen mä oon.
(oisko oikeesti jalat ja peppu saanu jotain muotoa?)

Mulle meinas nimittäin iskeä mahakriisi (taas). Jotenkin sen leikkauksen jälkeen ajattelin, että oon sitten heti vaan ihan ohut mahainen ja elämä hymyilee. Faktahan on kuitenki se, ettei mulle mitään rasvaimuja tehty joten  mihinkäs se rasva sieltä yhtäkkiä ois sitten lähteny kun pelkkä alamaha napsastiin pois ja ylämahan rasva kerros levitettiin koko mahalle :D Se rasva palaa puhtaasti syömällä ja toki vähän jumppaamallakin! Kriisiä pukkas osittain myös varmaan sen takia, että tukivaate päällä mutkat oli niin siloisen näköisiä ja vaate kuin vaate istui nätisti päällä. Mulla nyt vaan on vähän pehmonen maha ja sillä siisti. Kyllä se siitä. Mitä sitä stressailemaan ;)


Pöperötkin näyttää samoille kun ennen :D

Tänään on täällä meillä kotona luvassa Miran day spa hoidot mulle ja Ronjalle! Hoitoihin kuuluu sauna, koko vartalon sokerikuorinta, jalkakylpy, jalkojen kuorinta ja rasvaus. Lopuksi sitten sohvan pohjalle rentoilemaan coca-cola zeron lasillen tai parin kera! Tää on melkosen mukavaa elämää :)


Sain ihanan kortin hoitolapselta <3
"Mira hyvää kesälomaa kiitos"

Tällasta tänne :)

2 kommenttia: