torstai 17. heinäkuuta 2014

Otsikko?

Monesti sitä tulee sanoneeksi, että elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa. Sittenhän se juuri niin onkin kun  todella oikeasti oivaltaa eikä vaan luule!

Mä oon henkisesti ainakin 50 kiloa nyt kevyempi kuin päätin ottaa ohjat omiin käsiini ja hoidella tätä hommaa tällä rennolla ja sallivalla tavalla. Makeeta huomata ettei elämä kaadu vaikka syökin jotain muutakin kuin kanaa, riisiä ja parsakaalia. Jotain on silti muuttunut pysyvästi. Mun valinnat on järjestäin hyviä. Ei siis ole pelkoa, että rento meininki tarkoittaa sitä mitä se oli muutama vuosi sitten.


Vaatekaapin penkojais- saalista :D

Se mistä halua eroon "tankkauspäivä" ajatus. Mä sallin itselleni kaiken ihan joka päivä. Se, että sallin kaiken itselleni joka päivä on kuitenkin johtanut siihen, ettei mun joka päivä teekkään kaikkea mieli. Voiko asiat mukavammin ollakkaan? En aio enää harrastaa hulluja mättöpäiviä koska se ei sovi mulle. Halua eroon kaikesta "äärilaitailusta". Jos hoksaatte mitä tarkoitan? Toki toisinaan voi olla juhlia ja juttuja joissa tulee väistämättä syötyä enemmän kuin olisi sopivaa mutta niitä ei lasketa. Nyt on kysymys sujuvasta ja rennosta arjesta.


Tarpeellista tavaraa :D

Tänään oli superfoodien metsästys retki-iltapäivä! Mustikkaa löytyy paikoittain tosi paljon. Aino mikä esti jättisaaliin haalimisen oli hyttysmyrkyn puute. Ei mitään järkeä lähteä metsään hyttystensyötiksi ja kuvitella, että tuntitolkulla metsässä kestää olla :D


Muutama rasiallinen päätyi pakastimeen! Noilla ei tosin pääse alkua
pidemmälle joten metsäretkiä on luvassa vielä aika monta!

Tähän mä alun alkaen pyrin, että nää asiat suhteessä uuteen elämäntapaan tai nyt jo nykyiseen elämäntapaan tulee selkärangasta ilman, että joka muuvia tarvitsee sen ihmeemmin selitellä tai nostaa jalustalle. On hieno tunne kun todella tuntee, että mä pärjään ja osaan. Mä nautin tästä kaikesta.


Iltapalaa tänään! Aivan maailman parasta on tuo Mannispudding
paistettuna ihan kuulkaas voissa :P
Vähän vitamiineja kaveriksi ja ääntä kohti!

Niin ja toki joku on kiinnostunut painosta. Viimeksi kun tarkistin niin laskusuunnassa edelleen ;)

Kyllä vain. Ihanaa ja herkullista tää on kun oikein oivaltaa! 

4 kommenttia:

 1. Jee Mira, rennosti eteenpäin:-) Minäkin kävin tänään kykkimässä superfoodeja, namii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu rentoillen tää homma tuntuu niin paljon kivemmalle etten tästä tavasta toistaiseksi aio luopua ;)

   Olisikin melkein rikos jättää herkkumarjat sinne metsään :P

   Poista
 2. Mä ainakin hokasin :) Hyvin rullaa sulla, kiva kiva.
  Kävin tänään mökillä ja siellä ei ollut mustikan mustikkaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät hoksottimet sulla siis, jei ;)
   Voi pahus, että mustikoita ei ollutkaan. Se on ihan selvää säästöä jos saa marjoja metsästä pakastimeen talven varalle! Pidetään peukkuja, että jostain toisesta paikkaa sulle superfoodia löytyy!

   Poista