perjantai 28. marraskuuta 2014

Jänniä juttuja!

Välillä tänne mun vaatimattoman blogin sähköpostiin tulee joitakin haastattelupyyntöjä ja joihinkin olen salaa suostunut, varsinkin jos ihan ilman kuvia saa jutella :D
Jokin aika sitten suostuin pikkujuttuun eikä mistään kuvista ollut puhetta ja muutenkin ajattelin, että sellaiseen paikkaan juttu tulee, ettei se ihan kovasti huomiota tule herättämään mutta kuitenkin joillekkin saattaa olla iloa sielläkin mun tarinasta. Juttu ilmestyy vasta joulukuun lopussa joten sen takia en voi asiasta enempää paljastaa.


Ei oo mun järkkäri toi!

Tosiaan kun kuvista ei ollut puhetta niin jännän hommasta tekikin se, että pienet kuvaukset järkättiin jälkikäteen. Ihan omissa kamppeissa ja omilla meikeillä siellä keikuin omalla salilla.


 Hauska kokemus!

Kerron sitten mistä juttu löytyy kun sen aika koittaa :) Sori tää ärsyttävä salamyhkäisyys!

Asiasta sitten toiseen...tiedättekö sen tunteen kun odotat jotain juttua kuin kuuta nousevaa ja haluaisit tietenkin olla täydessä vedeossa sitä varten? 
Mua niin keljuttaa juuri se, että huomenna on luvassa miniloma ja mä oon epäkunnossa! Ihan piti töistäkin lähteä sen takia pois kun joku flunssan pirulainen kiusaa mua. Pöh! Tänään vaan huilin ja lipitän teetä ja huomenna shoppailen kuin miälipuoli ;)


Kotimatkalla töistä kotiin kävin ihan vähän sovittelemassa!

Nyt soffalle pötkölleen!


Elämä on <3

2 kommenttia: