tiistai 25. marraskuuta 2014

Mä oon täällä!

Moi mä oon Mira ja kirjoittelin ennen blogia aktiivisesti ja nykyään näköjään kuukauden välein :DElämä on tällä hetkellä aika aktiivista. On töitä, jumppailua, teinin metkuja, ystäviä, juhlia, on tää ihana koti josta nautin. Ei ole kaikki taulut ja hyllyt vieläkään paikoilleen päässyt mutta ne nyt on pikku juttuja kun kaikki muuten rullailee kivasti. Kaikki ei tosiaan ole ihanaa ja vaaleanpunaista mutta kokonaisuutta kun tarkastelee niin ei voi muuta sanoa kuin, että hyvin pyyhkii!


Mun 35 v. herkkuja :P


Kuvia oon alkanu salilla ottamaan taas paljon tai sitten ystäväiset joutuu kuvailemaan! Nyt on sellanen kiva kuvailu fiilis. En mä sen ihmeemmältä näytä kuin ennenkään mutta tietyllä tavalla mä oon tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen kun treenit kulkee ja jalkojakin voi jumpata helposti kaksi kertaa viikossa, syömiset sujuu melko kivasti ilman miettimistä. Arkisin vähän nätimmin ja viikonloppuna sitten vapaammin. Tää sopii mulle tällä hetkellä vallan mainiosti.


Mä oon jatkanu noita leuanvetoharkkoja :D

Muahahaa! Näin se hommaa toimii?


Mä tykkään salihommeleista tosi paljon muutenkin kun kaikki pakkosuorittaminen on tipotiessään ollut jo kauan. Nyt mä vaan teen koska tykkään siitä mitä teen. Jumppailu on yks pieni osa tätä elämää ja arkea. Se vaan kuuluu tähän pakettiin. Toki kun kirjoittaa blogia (harvakseltaan) ja spämmää kuvia instaan koko ajan voi vaikuttaa ettei muita ajatuksia olekkaan. On mulla.


Kuvia mä otan varmaan aina. Se jäi vahvasti päälle silloin ennen.
Tykkään sit katella miten sitä matkalla muuttuu tai vaan töllistellä miten vaatteet istuu päällä!

Koti <3
Välillä mä mietin kuinka vanha mä oikeen oon kun jatkuvasti noita kuvia räpsin kodista ja itsestäni. Toki lapsestakin. En kuitenkaan enää ruoista, ainakaan kovin usein. Oon sitten miten vanha vaan mutta mä ota kuvia koska se on kivaa. Saatan pyytää joulupukilta järkkärin. Joo, se on hyvä idea! Voisi alkaa miettimään jotain muita kuvaus kohteita :)

"ota sellasia kuvia et mä näytän hyvälle"
No musta nyt saa sellasia kuvia kun saa :D


Selfieeeee! Ylläri!

Sain synttärilahjaksi näin nättejä juttuja <3

Täällä mä siis oon aina vaan! Sieltä instassa näitä samoja kuvia jakelen aika tiuhaan tahtiin. Se on jotenki kivaa ja nopeeta!

Peeäs: aika vahvasti kapinoi blogger tätä kirjoitusta vastaan eikä meinannut antaa julkaista millään mut lällällää... sinne meni :D

4 kommenttia:

 1. No jo oli aikakin taas, hirvee ikävä ehtii aina välissä tulla!
  Ja aika messevä habakin sulla siellä kuvissa näkyy! Selkeästi on siis treenattu, et juksannut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Heidi :) Kivaa, että säkin oot täällä <3

   Poista
 2. Kuullostaa kaikkinensa niin hyvältä <3

  VastaaPoista