torstai 31. joulukuuta 2015

Taas vaihtuu vuosi!

Onhan sen sortin vuosi takana, että tulevasta vuodesta toivon hieman ennalta arvattavampaa! Ei sillä, että kuluneena vuonna tapahtuneet asiat olisi huonoja. En voisi olla onnellisempi pienen tyttövauvan äiti <3
Raskaus toi kuitenki liikakiloja joista haluan nyt eroon. Mullahan on tosi hyvä taito siihen olemassa ja polte jumppailemaan on kova. Kuitenkin koen melko haasteellisena vauvan kanssa lähteä salille, liekö se edes sallittua. Vauva on laadultaan sylivauva ja melko huonosti viihtyy missään turvakaukalossa paikallaan jos ei nuku. Täysimetyksellä vauvaa ei oikein voi iskälle kotiin jättää kun pakastimessa ei varamaitoa ole. Ja kyllä mulle on tärkeintä kuitenki se, ettei korviketta anneta niin kauan kun oma maito riittää.

Facebookissa tämä muutos kuva hyppäsi seinälle.
Tää oli fitfarmin sivuilla aikanaa, 

Liikkumista en ehkä näe isoimpana haasteena silti vaan ton ruokapuolen. Lenkillä vauva viihtyy vaunuissa ja onkin vaan musta kiinni kuinka paljon emmaljungien renkaita haluan kuluttaa. Kotoa löytyy kahvakuulaa ja käsipainoa joten pientä lihaskuntoharjoitusta voin kotonakin tehdä. Vaatii vaan oman perseen sohvalta nostamista silloin kun vauva nukkuu ;) Salille ehdin myöhemminkin ihan varmasti. Satunnaisesti nytkin toki.

Leikkikentällä oli portaat. Niitä oli ihan pakko ravata edes takas!

Isoin haaste mulle on ruokailu. Sillon kun aloitin painonpudotuksen niin oli helppo valita mitä kaupasta kantaa ja sen mukaan oli helppo olla syömättä ei sallittuja juttuja. Nyt taas haasteena on se, että kaapista löytyy mitä sattuu ja mies käy kaupasta ja haluaa loihtia ihania ja herkullisia iltasyömisiä mistä on tosi vaikea kieltäytyä. Selkärankaa siis kysytään kun vieressä syödään suklaata ja muita herkkuja.
 Toinen haaste on säännöllinen syöminen. Vauva ohjelmoi päiviä niin ettei ole aikaa samalla tavalla syödä tietyllä kellon lyömällä. Aamupala venähtää monesti puolille päivin ja seuraavaksi saatan syödä lennossa jonkun hedelmän tai helpon leivän tai sen miehen tilaaman pizzan tai jotain muuta yhtä viisasta. Ruokia oonkin päättänyt alkaa tekemään itselleni valmiiksi isomman satsin. Helpottaa ruokarytmin onnistumista.

Lenkkeilymaisemat on kivoja!

Haasteitahan painonpudotuksessa aina on mutta nyt ne on mulla aiempaa erilaisia. En tavoittele hurjalla vauhdilla putoavaa painoa ihan imetyksen onnistumisen kannaltakin. Tavoittelen oikeaa ateriarytmiä, hyviä valintoja ruokailun suhteen, säännöllistä liikuntaa ja niiden valintojen myötä hiljalleen putoavaa painoa ja parempaa oloa. Mä olen pystynyt tähän ennenkin joten pystyn nytkin!


Nyt tilanne on tämänlainen. Ei missään nimessä niin huono kuin aikojen alussa
mutta tekemistä silti riitää!


Mä haluan jatkossakin liikkua siksi, että mulle tulee siitä hyvä olo. Mä haluan jatkossa syödä hyvin siksi, että siitäkin tulee hyvä olo. Mä haluan jatkossa kirjoittaa taas tätä mun hassua blogia, koska tää on mun henkireikä mun sekaville ajatuksille, tänne mä saan muistiin mun ajatukset joihin voin myöhemmin palata ja joille voin myöhemmin nauraa. Uskallan luvata itselleni, että päivitän kuulumiset blogiin 1-2krt viikossa.

Terveellistä uutta vuotta kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Ihan varmasti pystyt, mihin vain! Onnellista uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kirjoittelet taas. Tsemppiä projektiin, kyllä susta siihen on! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa uutta vuotta sulle! Kiitos, että olet tsemppailemassa :)

   Poista
 3. Hei!
  Onnea ihanasta prinsessasta ja Onnea myös äidille !!
  Kaikkea hyvää kuluvaan vuoteen, seurailen taustalla, kiva oli nähdä sinut täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana wb! Olet ollut paljon mielessä! Ihanaa kun taustailet <3

   Poista