lauantai 9. tammikuuta 2016

Miten sujuu?

Lupaavasti alkaa tää mun projekti! Virallinen alkupaino on ottamatta. Toisaaltahan se onkin hyvä koska se paino ei ollutkaan se mikä kertoo kaiken. Sen verran puntarilla olen käynyt, että tiedän painon laskeneen ja olevan selkeesti laskusuunnassa :D

Mun haastenahan oli ruokailun rytmittäminen ja sen laadun parantaminen ja ihan hyvin sillä saralla sujuukin. Paremminkin voisi mutta oon hurjan ylpeä siitä etten ole karkkia tai vastaavia syönyt ollenkaan. Nopeestihan painon sais alas kun jättäis enemmän vielä hiilareita pois mutta koska mulla ei ole kiire mihinkään niin en näe syytä liikaa kiristellä vielä. Hiljaa hyvä tulee niinkun on ennenkin huomattu!

ei niin kaunista mutta ompahan syöty!
Välillä ateriat on jotain mitä kiinni vaan saa ja ne kauhotaan suuhun paljon maistelematta, ne vaan nielastaan ja samalla hyssytellään karjuvaa vauvaa. Pääasia kuitenkin, että jonkunlainen ateriarytmi alkaa löytymään!

hys hys, ei mitään hätää äiti ottaa vaan vähän aamupalaa...

Aamuisin on ihana syödä ja aamupalaan haluaisin panostaa eniten tällä hetkellä. Jos odottelen sellaista hetkeä, että vauva on rauhallinen eikä vaadi mitään niin kello onkin sitten jo 10-11. Mulla on heti nälkä kun herään! Raakapuurothan vois olla vastaus mutta miettikää miten ihanalta se hyvin haudutettu LÄMMIN kaurapuuro maistuu!

Kyllä kelpaa!

Mä niin pelkäsin, että ukko-kulta tärvelee mun syömiset mutta kivastihan toi mua tukee. Teki mulle noin hienon näköisen salaatinkin kun toivoin kanasalaattia <3 
Loppiaisena meillä oli kahvivieraita ja pöydässä oli berliininmunkkeja, pullaa ja kuivakakkua silloin mies sanoi että ihan hyvin voisin jotain maistella. Olin hiljaa enkä maistellut, silloin taisi ymmärtää viimeistään että ihan tosissani olen ;)


mun pizzamunakas!
Kananmunat toimii millä aterialla vaan toimii aina! Taaskaan toi asettelu ei ole kovin houkutteleva ja kasviksia vois olla enemmän mutta tämäkin ateria piti ruokarytmin kohdillaan!

Nam!
Iltapalat on myös mulle tärkeitä. Ei tulis kuuloonkaan mennä tyhjin vatsoin nukkumaan. Rahka ja hedelmät+ pähkinät on mun juttu!

Kuten kuvista näkee, panostaa voisi toisinaan enemmän mutta olen iloinen tästäkin!

Entäs se liikunta? Kahvakuulat ja käsipainot on saaneet lepäillä rauhassa kaappien perukoilla. Vaunulenkeillä kävin joka päivä niin kauan kunnes paukkupakkaset esti vauvan viemisen ulos! Nautin niistä vaunutteluista ja nyt näyttää siltä, että pakkaset lauhtuu ja ulos päästään taas!

Nyt on mentävä...puolet tästäkin ajasta kun olen kirjoittanut on vauva ollut tissillä tai on hyssytelty unilta heräillyttä pikkuista :)


2 kommenttia:

 1. Moi!
  En tiedä miksi, mutta sun ruokapäivitys tuntui kivalta.
  Siis tosi kivalta.... ja sun ruuat näyttää ihan mun ruuilta.....siis mun ruoka ja eväät on pääsääntöisesti tuollaisia aika pelkistettyjä, mutta maku ratkaisee... mausteet on kohillaan.
  Kun ei laita kastikkeita niin sitten siinä on hiilari proteiini ja hevi... ja nam ääntä kohti.
  Tuorepuurot on mun herkkua nykyään, joskus myös lämmin kaurapuuro kun löysin luomuhiutaleet...
  Ja aamu ja iltapala on melkein aina rahkaa marjoja !!! kauraleseitä ja mehukeittoa... tuo jäi siitä kun olin syksyllä kuusi viikkoa simplellä... vähän tylsä mut tuo jäi sieltä =)
  Nyt oon ottanut tsemppii vuoden alusta ku viime vuoden junnasin paikoillaan ja kaikkeehan tässä välillä on sattunut... kiva kun kuitenkin oon pysynyt kaksinumeroisissa.. nippanappa... joten ei saa osoittaa sormella.
  Mutta tavat on muuttuneet... ja siksi on niin ihana lukea sun päivitystä, koska sä oot kans niin muuttunut.
  Sama kuin neljä vuotta sitten mutta niin eri. Ja se on hienoa.
  Kivaa tammikuun alkua ja anteeksi ku sun blogiin näin pitkästi... tuli vaan niin hyvä mieli.
  wb

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että kerrot pitkästi. Kerro jatkossakin jos siltä tuntuu <3
   Kyllä nää vuodet on meitä hyvin opettaneet ja opit on jäänyt elämään! Valinnat on pääsääntöisesti helppoja ja ne tulee itsestään. Niitä hienosäätöjä voi sitten perehtyä tarkemmin miettimään jos sellainen mieli tulee 😊

   Poista