sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Juttuja.

Leikkauksesta on nyt muutaman päivän yli kaksi viikkoa ja aika ja mä voin hyvin. Napakin voi paremmin. Olossa ei tunnu tarvetta levolle mutta rajoitukset on voimassa viikon verran ja sitten pääsen töihin ja ennenkaikkea kuntosalille pikkuhiljaa muistelemaan niitä juttuja. Käsky kuului, että tosiaan PIKKUHILJAA punttien pariin. Siinähän sitä sitten on olemista :D

Jotakin todistuaineista siitä, että täällä ollaan!

Tämän viikon aikana putsailin ruokavaliosta kaiken ylimääräisen pois ja olo on ollut ihan huippu kun ei mitään ohilyöntejä ole tullut. Puntarilla olen käynyt pyörähtämässä ja siellä näkyy projektin pienimmät painolukemat. Virallisterveelliseen normaalipainoon on matkaa vajaa pari kiloa. Ja nyt se selitys osuus...painohan on tippunut koska kaikki lihaspaineet on tiessään, sairaalaankin jäi kimpale mua ja leikkauksen jälkeiset nesteet on lähteneet uuden tukivaatteet vuoksi tosi hyvin liikenteeseen. Nesteitä on alavatsalla vielä ihan riittävästi kuitenkin.

Eräänä iltana herkuttelin. Dippi on tehty maitorahkaan :P

Mun autokin on herännyt talviunilta. On mukamas ollut rikki koko talven mutta nyt se sitten toimiikin ihan normaalisti ilman mitään rahallista panostusta. Mulla on siis kesä auto. Auton toimiminen on antanut mulle siivet ja vapauden tunteen. Kilometrejä tulee kun ei muutakaan puuhaa ole.

Ajelin johonki ja hyvälle näytti siellä!

Olen mä ulkoiluttanut itseäni myös jalkaisin mutta siinä piilee se riski, että innostun liikaa niin sen takia en vartavasten pitkiä matkoja kävellen reissaile tällä hetkellä.


Johonkiin coffee houseen lökärit jalassa vessa kuvia napsimaan :D

Mä rakastan mun JOKA aamuista kaurapuuroa ihan ylikaiken, se vaan on niin hyvää! Tänään kuitenkin innostuin paistelemaan proteiinilättysiä. Innostuin kuin näin jonkun toisen aamupalasta herkullisen kuvan. Mä sitten apinoimaan heti omaa herkkuaamiaista tottakai!


Tällasta!
Banaania, kananmunaa, kaurahiutaleita, rahkaa, piparkakkumaustetta
ja vaniljajauhetta. Paistoin luomuvoissa!
Mustikat lisäksi ja ääntä kohti!

Herkkuaamupala oli vaikka kuinka hyvää mutta tuntuu kuin jotain puuttuisi. Se mun puuro! Ei ilman sitä voi ihminen elää :D Onneks huomenna sitä taas saa!

Siellä jossain!


(Ihan off topic on mainittava, että mun on oltava melko vanha koska mun lapsi on matkalla kohti yläastetta...vai yläkouluko se nykyään on. Posti toi kirjeen ja kertoi että seiskalle on tyttö menossa!)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! Pus :)

5 kommenttia:

  1. Kiva nähdä miten nopeasti toipuminen etenee ja miten hienosti sä etenet muutenkin. Noi letut näytti huippuhyvältä, onko sulla tarkempaa reseptiä.
    Ja by the way, mä luulen, et sä joudut meneen vaatekauppaan, sun vaatteissa on liikaa löysää =)
    Kivaa alkavaa viikkoa, malta vielä hetki ennen treenejä !
    wb

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkulettuset:

      1 banaani, 2 munaa, 0,5 prk rahkaa, n. 20g kaurahiutaleita, mausteita oman mauan mukaan.
      Laitoin kaikki ainekset kulhoon ja surautin sauvasekoittimella sekaisin. Jos malttaa voi antaa löysähkön taikinan hetken tekeytyä.
      Pannulle laitoin voita ja sitten pieniä lettusia paistelin :)
      Pieniä sen takia, että pysyvät paremmin kasassa.

      Herkullista viikkoa sulle!

      Poista
    2. Oli namia, testasin ja kiitos vinkistä. Tuo blenderi on tosi kätevä, taas tuli uusi vinkki. Tuoksu oli ihanan lettu ja makukin tosi sopiva noin terveeelliseksi evääksi.
      Mukavaa päivää sulle !

      Poista
    3. Pakko itsekin kokeilla huomenna! Kuulostaa ihanalta. Ja yhdyn WB:n sanoihin, vaateostoksille ihan just mars :)

      Poista
    4. Hyvä, että maistui herkkuset ;) Onhan ne oikeisiin lettuihin verrattuna vähän erilaisia mutta silti hyviä!

      Nyt jo tiedostan itsekkin sen, että vaatevarastot vaatii päivittämistä. Siinä onkin hommaa! Joku oma tyyli olisi kiva löytää vai voiko aina kulkea jumppavaatteilla joka paikkaan? Vai pitäiskö alkaa olemaan vähän enemmän nainen? Kääk!

      Poista