tiistai 15. huhtikuuta 2014

Fitnesstäää!

Mä en mitään syvällistä analyysia ala Fitness Classicista tekemään mutta sen vaan sanon, että upea päivä ja upeita ja kovan työn tehneitä mimmejä joka sarjassa... Tosin biksusarjan pitkät jäi vähälle huomiolle koska sydämen syke ei ollut vielä tasaantunut Saaran lavalla olosta! Saara näytti hiton hyvälle vaikka kisäväri oli naksun liian tumma. Bikiniin oli myös kroppa selkeästi liian kireä mutta sitä ei voi miinukseksi laskea ollenkaan ;) Mä olen kyllä tosi onnellinen Saaran puolesta kun tämä "välietappi" on nyt selätetty... tästä matka jatkuu kohti uusia haasteita! Mulla oli ilo seurata valmistautumista noihin miettelöihin läheltä ihan dieetin alusta lähtien. Tosi hienoa, että tuollaisiin tuloksiin pääsee järkevästi syömällä ihan oikeaa ruokaa runsain mitoin ja sopivasti jumppailemalla.

Bikini Fitness -168cm - Body-lehti <-- En tosiaan tuhlannut aikaa siihen, että olisin yrittänyt itse räpsiä kuvia kisoista mutta tuolta bodylehden sivuilta löytyy hyviä kuvia! Saaran tunnistaa ihanista pinkeistä biksuista ;)

Mä läksin kattelee kisoja pitkät kalsarit jalassa ;)

Tai otin yhden kuvan, tyhjästä lavasta!

Kontion tyttöjä oli kannustamassa iso joukko ystäviä ja tuttuja! Fiilis oli katsomossakin aivan käsin kosketeltavan jännittynyt! Allekirjoittanut luuli, että sydän pysähtyy kun niin jännitti!


Korkkarit on vaihdettu tennareihin!
Hyvä Saara <3

Mä olen miettinyt näitä fitness-juttuja siltä kantilta, että miten se vaikuttaa teinihin. Teinit tai ketkä muutkin tahansa voi luulla, että fitness on vain sitä, että syödään kana-riisi-parsakaalimössä kylmänä minigrip-pussista viikosta toiseen ja sen lisäksi bodataan aamusta iltaan pyrkimyksenä hieno kisakunto. Julkisuudessa annettu kuva fitneksestä saatta johtaa nuoria helposti harhaan ja se saattaa taas johtaa vääristyneeseen käsitykseen omasta kehonkuvasta tai tavasta ruokailla. Teinit saattavat ihannoida niin kovasti sitä kireää kisakuntoa, että tavoittelevat sellaista ulkomuotoa tietämättä, että se kunto on päällä vain pienen pienen hetken. Kisaajan kunto on suurimman osan vuodesta kuitenkin hyvin erinäköinen kuin siellä lavalla. 
Oma kotoa löytyvä teinin alku seuraa somen kautta kaikkea fitnekseen liittyvää hyvin tarkasti ja siksi meillä keskustellaan näistä kuvioista aika paljon ja Ronja kyselee paljon aiheeseen liittyen. Ollaan puhuttu siitä että fitness on mun mielestä sellainen tietynlainen elämäntapa jossa syödään terveellisesti ja säännöllisesti. Liikutaan ja pidetään itsestänsä huolta kokonaisvaltaisesti. Se ei ole luopumista tai minkään uhraamista. Jos sellainen elämäntapa tuntuu omalle on silloin myös helpompaa päästä siihen kisakuntoon jos haluaa. Fitness voi siis mun mielestä olla elämäntapa ilman, että tähtää itse kisailemaan. Se, että vaan Ronjalle kotona selostaisin näitä asioita ei välttämättä olisi niin vakuuttavaa kuin se, että elävä esimerkki järkevästi hoidetusta kisarupeamasta on läheltä seurattavissa. Mielelläni annan Ronjan fanitella Saaraa joka on voinut dieetin ajan hyvin ja on ollut energinen ja mieluiten syö ruokansa lämpimänä ihan oikealta lautaselta...tai jostakin saavista mihin se määrä vaan mahtuu :D Ja se liikunta, ei siellä salilla tarvii asua se on vajaa tunti päivässä ja ei tosiaan joka päivä koska niitä huilipäiviä tarvitsee olla. Ja kun asiat tekee oikein ja maltilla ei niitä aerobisiakaan tarvitse kieli vyön alla vääntää joka päivä ;) 
Asiat voi tehdä ja kokea eritavalla ja uskon, että joku on varmasti mun kanssa erimieltä siitä mitä se fitness on. 


NamNam!

Saara kutsui mun "after stage"- aamiaiselle maanantaina! Olipa taas onni, että oli iltavuoroon vasta töihin meno!
Pöytä oli laitettu koreaksi ihan viimeisen päälle! Oli luonnontattari-hirssipuuroa joka oli keitetty mantelimaitoon. Leipäjuustoa, kasviksia, kalkkunaa, voita, mansikoita, kahvia, riisikakkuja ja vaikka mitä!
Uunimunakas oli ylläri jossa oli kasviksia aasta ööhön ja "joku ylläri...no näät sitten" :D Enhän mä osannu arvata mitä sinne oli jemmattu mutta ihan nopeasti huomasin, että jotakin lihaa siellä oli. Se oli biisonia! Luomu sellaista. Sitä oli niin kovasti kehuttu ja "uhkailtu" mulle joku kerta syöttää. Viimeisetkin vegen rippeet karisee musta pikkuhiljaa näköjään! Mihin tää maailma on menossa :D


Onhan siinä vaikka mitä :P


Jälkkäriä oli tottakai myös!  Kakku oli kokonaisen aivan huippuhieno
ja sen koristeena koreili bikinit ja korkokengät! 

Tätäkin kautta vielä jättisuuret kiitokset ihanasta ylläristä! Ei olisi kovin paljon paremmin viikko voinut alkaa!

Huomenna on taas iltavuoro ja senpä takia meinasin huomenna nautiskella hitaasta aamusta aamupaloineen ja lainahauvojen kanssa kävellen. Ja koska sunnuntaista selvittiin toimivin jaloin voi alkaa taas jalkoja jumppaamaan niin tietää myös sitä, että kyykkyjä on luvassa huomenna ennen töitä! Tässähän tulikin kolme huilipäivää salilta kokonaan ihan huomaamatta!

Yritin kuvata hienoja uusia kenkiä mun jalassa. Ei onnistunut kovin hyvin.
Tarviin uuden peilin. Ison peilin.


Hyvää yötä <3

8 kommenttia:

 1. Olen pohdiskellut noita samoja asioita myös paljon, kun meidänkin torpassa niitä teinineitejä on:-) Kovin kiinnostuneita eivät fitneksestä tms. ole kylläkään mutta olen yrittänyt toitottaa terveellisen ruuan ja liikkumisen merkityksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähän näistä jutuista on muksujen kans puhua niin ei sitten ainakaan tiedon puutteen takia ala tekemään huonoja valintoja :)

   Poista
 2. Hei, typy alkaa olee TODELLA hyvässä kondikssessa. Mulla alkaa olee kiinni otettavaa... Tosi mahtavaa työtä oot tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiks, kiitos hurjasti :) Lämmittää kummasti tällainen palaute mieltä :)

   Poista
 3. Hotti hotimpi Mira =)

  No tulin toivottelemaan Sinulle Hyvää Pääsiäistä !!!
  Ihana bruncci..
  wb

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos wb! Pääsiäinen sujui vaihdikkaasti! Kävin sun kuulumisia myös kurkkimassa pikaisesti! Hyvä tsemppi sulla päällä nyt! Hienoa!

   Poista