lauantai 12. huhtikuuta 2014

Mitä kuuluu?

Sehän sitten saikun jälkeen ensimmäiset työpäivät takana ja hyvin on mennyt. Maha on pysynyt vauhdissa mukana. Keskiviikkona olin tosin töiden jälkeen niin väsynyt, etten uskaltanut sohvalle mennä istumaan kun olisin taatusti nukahtanut siihen paikkaan ja sit olisi yöunet häiriintynyt joten sinnittelin keittiön pöydän ääressä kooman partaalla ja hipsin nukkumaan ysiltä kun tiesin siitä asti unta riittävän aamuun saakka.

Aamujumpat on toki ohjelmassa koko ajan mukana :)

Iltapainotteinen oli eka puolikas viikko! Iltavuorojen parhaita puolia on se, että ehtii tosiaan rauhassa käydä aamujumpalla ja -sumpilla. Sitten joutaa vielä syödä kotona hyvin. Eväiden miettiminen pitkän tauon jälkeen olikin tarkkaa puuhaa. Kauheeta ois jos olisi varannut liian vähän syötävää. Piti myös miettiä mitkä sapuskat on kiva lämmittää uudestaan mikrossa vai olisiko kenties salaatti parempi vaihtoehto. Tai välipala. Mä olin jossain kiintymyssuhteessa rahka-vauvanhedelmäsose-manteli välipalaan ennen saikkua ja nyt saan ihan kylmiä väreitä pelkästä ajatuksesta lastata vauvan mössöä suuhuni!


Kotilounas ennen töitä!

Välipalaa töihin!
Rahka-avocado-banaani-mantelimaito-raakakaakaojauhe-maapähkinävoi,
pari vadelmaa!

Tää koko viikko on ollut hurjan jännittävä kun saanut miettiä mitä kivaa pukisi päällensä kun sinne Fitness Classiciin on matka huomenna! Ehkä ne mun vaatteet ei ole niin jännittävä asia kun se, että Santtu tosiaan on huomenna siellä lavalla! Huippua!


Mä kävelen kulttuuritalolla nämä jalassa! Ihan silkkaa rakkautta!
Kiilakorkotennarit a`la Nike <3

Olisi ehkä syytä laittaa kenkien lisäksi jotakin muutakin päällensä mutta lopullinen asuvalinta ratkeaa vasta aamulla koska kahden paidan väliltä pitää valita! Tää on niin epänormaalia mulle mutta tosi kivaa kuitenkin kun ihan voi tosiaan jo vähän valita mitä päällensä haluaa pukea :D Ennenhän homma toimi niin, että kaapista valittiin ne vetimet mitkä parhaiten mahtui päälle!


Se päivä oli eilen kun musta tuntui, että näytän ihan kelvolliselle
ja musta voisi muutaman kuvan ottaa. Menihän siihen tunteeseen melkein viikko!

Joku päivä ennen töihin lähtöä olin jo sammuttanut tietokoneen ja mustalta tietokoneen ruudulta näin jotain erikoista mun kädessä. Ensimmäiseksi tuli mieleen se, että kaikki lihat on lähtenyt ja vaikka aika onneton toi hauberi on niin tuo alli nahka näytti yllättävän hyvin kasaan kuroutuneelta!


Rimpula käsi muttei paljon nahka roikukkaan :O Kivaa!
Voi olla että kasaantuu ajan kanssa vieläkin enemmän!

Nyt kiiresti nukkumaan niin tulee huominen nopeammin! Kiva ja hurjan jännittävä päivä tiedossa! Iiik! Kauniita unia!

PS...
Tästä paidasta olen haaveillut kauan ja vihdoin se oli viikkoja sitten alessa ja maksoi
vain muutaman euron niin raaskin sen ostaa mutta unohdin sen kaappiin. Nyt se löytyi :)

*Live hard, live your dream*

2 kommenttia:

 1. Aattele miten paljon noita ruoka/eväsasioita joutuukin joskus suunnittelemaan:-)
  p.s hieno paita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä joutuu ihan miettimään mutta kunhan evästelyn vauhtiin taas pääsee niin ei ole hätää :D

   Poista