perjantai 8. marraskuuta 2013

Fiiliksiä...

Kolmas viikko biksuilua on kohta takana. Periaatteessa kaikki menee niinkuin pitääkin. Noudatan ohjeita kirjaimellisesti. Niin kirjaimellisesti, että ihan itseäni ihmettelen. Oma järki ja kroppa kun toimisi välillä toisin kuin ohje sanoo.

Fiilikset on tän viikon vähän aikaisempia viikkoja huonommat. Salilla kun olen aika hyvin jumpannut tähän asti nousujohteisesti painojen suhteen niin nyt on pitänyt jopa vähentää painoa millä treenaan. Se tietenkin selittyy sillä, että jumppaohjelma on aivan erilainen kun "omani" ja toiseksi sillä että energiaa tällä dieetillä ei liiaksi ole tuhlattavaksi. (Kuuletteko ton suhinan? Ne on vaan mun lihakset mitkä pienenee entisestään...)
Muutenkin päätä särkee vähän koko ajan ja on sellanen "energiansäästö" päällä.

Äsken söin "pikku" annoksen keittoa! Ihan ohjeiden mukaan kasattu ruoka!
Puoleen tuntiin ei ole ollutkaa nälkä! Wuhuu ;)

Iltapäivällä jumppailukaan ei ihan ole mun juttu paristakin syystä. Ensinnäkin sali ihan täyteen ahdettu iltapäivällä ja siellä sitten pitäisi yrittää jotain saada tehtyä. Tosin jos haluaa katsella ihmisiä niin mikäs siinä. Tänään sinne oli eksynyt kolmen miehen kopla jotka oli pitkiä, laihoja ja puhui saksaa. Outo kolmikko joka ähisi ja puhisi viiden kilon käsipainojen kanssa koko sen ajan kun mä jumppailin :D
Niin ja se toinen syy miksi iltapäiväjumpat ei ole mun juttu on se, että kaikki energiat on tuhlattu jo töissä ja muissa päivän askareissa ja siksikään jumppa ei ehkä kulje yhtä hyvin kuin aamulla.

Just niin järkevä kuva :D

Suunnittelen tässä viikonlopun aikana jotenkin ton ruokailurytmin niin että voin taas alkaa kipittelemään aamujumpille :D Luulen että sillä saan vähän paremman fiiliksen.
Kysymys ei missään nimessä ole siitä, että olisin ihan loppu tai mikään ei kiinnosta ja jumpat tympii tai mitään sellaista. Mielenkiintoista nähdä mitä tästä tulee vaikka koko ajan onkin nälkä!
Tää on varmasti hyvä juttu tähän kohtaan jossa haluan sulatella viimeiset (ylipaino)kilot.
Suunnitelmat on kuitenkin jo tehty ajalle sen jälkeen kun tämä biksuilu loppuu. Tuskin maltan odottaa :D


Yllättävän monesta suusta olen viimepäivinä kuullut että olen muka
pienentynyt taas!
Kivaa palautetta varsinkin jos se on totta eikä vaatteiden luomaa harhaa  :D

Tänä viikonloppu ei saunota, koska tatuointi mutta jonkun moista hommaa ois ystävän raksalla tiedossa! Niin ja jumppailua toki!

Kivaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

 1. Heip!
  Mä vedin tuossa syys-lokakuussa SD:n läpi ja puolessa välissä alko tulee myös se lihasten väsyminen. Mutta se johtui ketoosista, ja siitä että lihakset menivät maitohapoille pienimmästäkin rasituksesta. Jos toi biksu menee yhtään samalla tyylillä niin kuuluu asiaan ja ei ne lihakset mihinkään katoa kun proteiinia on niin paljon ruokavaliossa.
  Mulla tippu 6 viikossa 9,5kg.

  Ai niin, se päänsärkykin kuuluu asiaan, muistathan tankata vettä!

  Noopu

  VastaaPoista