maanantai 11. marraskuuta 2013

Kilo!

Tää mun kroppa on kumma kone...tai ei niin kumma vaan toimii niin kuin tähänkin asti. Pari viikkoa se antaa tiukistella ja sitten lyö jumituksen päälle. Tää sama on todettu jo niin monta kertaa aiemminkin etten ole oikeastaa yllättynyt siitä että tänään puntari näytti +1kg.
Käytännössä ei voi olla kuitenkaan mahdollista, että läskiä tulee lisää tällä syömisellä. Edelleen ja tottakai olen noudattanut bikini challenge ruokavaliota pilkulleen. Tää kroppa taltioi kaiken ja jossain välissä sitten humpsahtaa paino alaspäin niin kuin ennenkin. Veikkaan, että vapaasyöntipäivän jälkeen joka on tulossa myös piakkoin.
Tää on niin tätä, että melkein naurattaa :D

Viikonloppuna mulla oli läksynä miettiä uudestaan noi jumppa/ruokarytmitykset jotta saisin paremmin noi jumpat kulkemaan. 
Päätin siirtyä takaisin aamujumppailijaksi silläkin uhalla, että ateriaväli venyy aamiaisen ja lounaan välillä hieman liian pitkäksi. 
Oli ihan huippu kiva taas aamulla saleilla enkä ehtinyt edes lounasta kaivata ennen kuin se oli mahdollista syödä. Kaikki muut ateriat tuleekin sitten tasaiseen tahtiin ihan kuin itsestään! 

Tällä mennään nyt ja tehdään muutoksia tarpeen mukaan!


Lauantain pumppitrimmimimmi :D

Nyt kauppaaaaan! Moiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti