maanantai 18. marraskuuta 2013

Neljä viikkoa.

Nyt on neljä viikkoa bikini challengea takana!

Ekat pari viikkoa sujui ihan leikiten hyvien tankkauksien jälkeen. Puntarikin kertoi silloin, että tankattu on ja paino tipahti ekalla viikolla kivasti alaspäin, tippui toisella viikollakin. Kolmas viikko nosti painoa kilon. Tämä neljäs viikko vei mennessään nousseen kilon ja 1,3kg ylikin. Viikossa siis -2,3 kg!
Kokanaispudotus tähän mennessä on 4,8kg!!! Aika huimaa vaikka en ehkä iloitse painon nopeasta putoamisesta sittenkään niin paljon kuin kuvittelin. Koska ne lihakset :(
Ei tätä leikkiä kauan enää kestä joten loppuun asti kunnialla vien tän homman.

Nyt starttaa viides viikko joka on ns. kevyt viikko ja sisältää tankkauspäivän. Tankkauspäivän saa valita itse. Mulla se on lauantai (ja ehkä vähän sunnuntai). Laivan buffaa ja karkkia luvassa! IHANAA!
Tankkailun jälkeen jumpat taas kulkee! Tuskin maltan odottaa ;)

Viime viikolla jo alkoi kroppa vaatimaan hiilaria. Tiukkana olen pysynyt silti. Viikonloppu oli hankala koska mielitekoja oli tosi paljon. Nälkä on koko ajan.


Aina sama kenkäkaaos taustalla!

Nyt alan väsäämään eväitä. Iltavuoroa ois tänään työrintamalla luvassa. Niin ja olenkos muistanut kertoa, että näillä näkymin työt jatkuu maaliskuun loppuun :) Happy me!

2 kommenttia:

  1. Hienoa hienoa, hyvinhän se menee loppuun asti!!!
    Ja edelliseen postaukseen, todellakin aika olla vain sinä, turha salailla yhtään mitään - etenkään näin hienoa urakkaa ja työmäärää, minkä se on vaatinut! :)

    VastaaPoista