maanantai 30. syyskuuta 2013

Arkistojen aarteita?

Eilen aamulla kun heräsin, kuulostelin ja ihmettelin jalkoja. Ei tuntunut mitään köpökinttuihin viittaavaa pienintäkään tuntemusta :D Jippiiiiii! Olisin voinut lyödä pääni pantiksi, että ne mokomat puupökkelökoivet tulee taatusti sen pumppitrimmin jälkeen.
Olipahan kiva lähteä lenkille ja samalla ihmetellä tätä kummallisuutta :D

Eilen oli lenkkiä lukuunottamatta ihan totaalinen huilipäivä. Makoilin ja möllötin ihan koko päivän. Nukuin jopa kahden tunnin päikkärit ihan vaan huvikseni...nukkuminen kostautui kyllä viime yönä eikä uni meinannut tulla millään.


Paparazzi kuvasi sunnuntai-laiskiaisen :D

Vielä tänä aamunakin olin ihan liekeissä siitä että mun jalat vaan toimii. Kävelin salillekkin niin kovaa kun näillä koivilla voi vaan mennä :D Ihan sellanen olo tuli, että nyt mä heti askelkyykkykävelen ja sit vois vaik muuten vaan kyykkäillä ja sit vois vaik vähän sitä ja tätä mutta ei liikaa voi kuitenkaan innostua. Siitä suunnitelmasta aion pitää kiinni, että jalat saa ärsykettä useamman kerran viikossa kuitenkin.

Selkäjumppa oli aamulla pitkästä aikaa vuorossa. Vähän saatoin ahnehtia ja sainkin heti läksytystä kun liian kovilla painoilla yritin riuhtoa siellä. Ihan perille tuo jumppa meni. Ihanata!
Haaveilin vielä iltajumpalle menosta töiden jälkeen mutta koska jääkaappi huusi tyhjyyttää piti lähteä kauppaan.

Huomenna sitten taas uusi jumppapäivä!

Hetken mielenjohteesta aloin koneen uumenista katselemaan kuvia ja löysin jotain mitä en ole muistaakseni ennen täällä näyttänyt. Otin sitten uudet kuvatkin samat vaatteet päällä. Onhan noissa kuvissa muutosta vaatteet ei vain päällä roiku. Megasuperjoustavaa materiaalia tai sitten mä en niin kovin olekkaan oikeesti pienentynyt :D Kiloissa ei aikaan nähden järisyttävää muutosta olekkaan! Onhan tää niin pirun hidasta mutta kannattaa!!!


2.3.2013 n. 85kg

Tänään 30.9.2013 n. 77kg

2.3.2013

Tänään 30.9.2013

Kimppakuvatus <3

Niih :D

1 kommentti:

  1. Onhan tuossa ihan selvä ja huikea ero, hienosti on keskivartalo kaventunu! :) Hyvä vaan, että on paitoja, jotka joustaa mukana, niin ei tartte ihan jokaista vaatekappaletta hävittää. Vaikka voihan toikin vielä matkan varrella isoksi jäädä ;)

    VastaaPoista