tiistai 24. syyskuuta 2013

Mur.

Olipas kivaa tai ainakin puoliksi kivaa eilen jumpalla. Tein selkää mutta en ylätaljaa, koska varoin olkapäätä. Kivaa oli koska selässä tuntui kivasti tekeminen mutta puolikkaaksi kivan tekee se, että pitää varoa jotain. 
Illalla olin ihan katkipoikki ja jalat oli kuin kanadan tammet kun olivat niin turvoksissa. Olisi tehnyt mieli syödäkkin paketillinen paahtoleipää. En syönyt.

Tänään olin ihan hurja ja nukuin puolikuuteen. Jumpallehan mun ois mieli tehnyt mutta kun en mä nyt ota selvää, että iskeekö se flunssa vai ei? Pitääkö tässä nyt levätä vai ei?

Tuntuu jotenkin niin takkuiselle nyt tää homma taas että voi mahoton. Hus pois kaikki vaivat ja viat, että pääsee kunnolla tekemään niin ettei tarvitse koko ajan miettiä. Lepohan siihen auttaa yleensä mutta tuntuu että mä oon huilaillu tässä ihan tarpeeksi. Mur!

Näistä on kyllä jo pakko raportoida taas.
Kolmena aamuna olen
saanut tehovitamiinit keltuaisista.
Kolme kananmunaa ja viisi keltuaista :D
Rainbowilta näitä saa!
Mörökölli kiittää ja kuittaa!
Parempia tiistai fiiliksiä muille <3

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä muru!
  Pitääkin ottaa vitamiinit, kiitos kun muistutit =)
  wb

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä!
   Nää takkuamis fiilikset taitaa kuulua osana tähän juttuun, siksi on hienoa että on tollasia tsemppareita jotka tietää mistä puhun <3

   Poista
 2. Löysin hiljattain blogiisi ja olen lueskellut kirjoituksiasi ihan sieltä alusta alkaen. Ihan mahtavan työn olet tehnyt ja muuttunut eduksesi, tosi huippua! Tsemppiä edelleen!

  terkuin Hanna
  hansuhoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että löysit tänne! Kiitos tsempeistä! Sulla on myös hieno elämänmuutos takana ja hyvin on uudet tavat jääneet asumaankin! Hyvä sinä :)

   Poista
 3. Sulla on kyllä parhaat aina noi vertauskuvat! :D Kanadan tammet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä lienee päähän aina pälkähtää :D Pelkkää ajatusten virtaa yleensä yhtään enempää ajattelematta kun kirjoittaa, pulpahtelee kaikkea kummalista tuohon ruudulle toisinaan ;)

   Poista