maanantai 14. lokakuuta 2013

Pohtii pohtii...

Tämä postaus ei ole valitusvirsi ;)

Mulla on ollut melko pitkään sellanen typerä olo, että teen asioita pieleen...siis tämän painon pudotuksen kanssa. Mä olen edelleen raatorehellinen itselleni koska vain se on se tapa jolla voi tuloksia tulla.
Entiseen verrattuna sallin itselleni enemmän pieniä herkkuhetkiä kuin ennen. Perusruokavalio on ollut pitkään kaavamainen enkä siihen olen ajatusta oikeastaan laittanut yhtään. Ei ole huvittanut kehitellä mitään uusia reseptejä tai muuten innostua edes syömisestä vaikka siis juurikin ennen oikein innolla odotin milloin on ruoka-aika ja saa taas syödä. Nyt on ollut ihan sama mille se ruoka edes maistuu kunhan vaan syö silloin kun on pakko.
Varmaankin osittain johtuu tästä ikuisesti junnaavasta painosta ja osa jostain muusta jota en vielä saanut selville kun yritin miettiä.
Toisaalta siis voittamani vapaa-valintainen nettivalmennus fitfarmilta tulee kivaan saumaan. Josko siitä saisi vähän uutta potkua tähän asiaan. Ensin kun ajattelin että toki otan palkinnon vastaan mutten kuitenkaan alkaisi dieettiä noudattamaan. Mullahan on kuitenkin ihan paras neuvonantaja olemassa jonka oppeja ja neuvoja en kyseenalaista ollenkaan.

Eilen jumpalla! Toisistaan tietämättä kiskoi zeropointit jalkaan,
oli melkein tekstiiliurheilun makua ilmassa muutenkin :D

Palkinnoksi valitsi bikini challengen joka alkaa ensi viikon maanantaina. Olen tainnut onnistua huijaamaan pari kaveriakin samaan veneeseen :D

Ihan faktahan on se, että jotakin muutosta mun kroppa ja pääkin tarvitsee jotta tästä tilanteesta pääsee pois.

Tänään palasin niin sanotusti juurilleni ja merkkasin tän päivän sapuskat tuonne kiloklubiin, ihan vain sen takia, että näen meneekö jossain ihan tosi pahasti pieleen.
Kaloreita tälle päivälle tasan 1600 ilman rehuja. Proteiinia 142g, hiilareita 126g, rasva 60g.
Kaloriteorian mukaan ollaan siis miinuksella joten hätää ei pitäisi olla. Varsinkaan kun päivät tosiaan toistuu kaavamaisena päivästä toiseen.

Miksi mä kirjoitan tällaista sekavaa postia? Puolustelenko epäonnistumista? Mitä mä yritän todistella? Kenelle yritän todistella?

Kyllä mä varmaan yritän itselleni vakuuttaa, että mä olen ihan oikeilla jäljillä edelleen. Mä en aio painaa ensi kesänä 78 kiloa missään nimessä. Siksi tää aihe pyörii päässä koska tämä ei riitä missä nyt ollaan. Mä haluan enemmän. Mä haluan pienemmän lukeman sinne puntariin koska se on tässä painossa täysin mahdollista.

Jännä siis nähdä mitä on tapahtunut jouluun mennessä kun bikinijutska on loppunut. Ja onhan se leikkauskin tulossa jossain välissä mutta se ei ole oikotie onneen vaikka jokusen gramman mennessään viekin.

Hyvä puoli tässä junnaamisessa on kuitenkin koko ajan ollut se, että paino pysyy samassa eikä lähde mihinkään noususuhdanteeseen ollenkaan!


Syksy <3

Uskokaa tai älkää mutta hyvillä fiiliksillä tää viikko alkoi! 

HeiHei <3

12 kommenttia:

 1. Pyh kuules sanalle epäonnistuminen tai todistelu! Tulokset hei puhuu puolestaan. Eteenpäin mennää ja oikealla tiellä ollaan, vaikka välillä pysähdyttäiskii kattelee maisemii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tottahan sä turiset, eikai sitä voi epäonnistumiseksi väittää jos paino pysyttelee samassa :)

   Poista
 2. juuri näin..samaa mieltä kaiman kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Kuin myös ;) Eihän sun touhussa oo epäonnistumisesta tietoakaan!!! Tosin ymmärrän, itse kanssa jumitellut tässä pidempään aika samoissa lukemissa ja onhan se ärsyttävää! Mutta kyllä myö molemmat ollaan ihan eri tikissä ens kesänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ollaankin! Ihanaa että on ihmisiä jotka ymmärtää <3

   Poista
 4. Samma hääääääääääääär vaikka jumittaa, mutta pieni rentous väliin ei ole ollut ollenkaan haitaksi.
  Sun kroppa kerää voimia viimeistä koitosta varten ja sit on vielä se loppuelämä eli ei hoppua ollenkaan.
  Sun kalorit ja muut systeemit on just kuosissa, näyttää kauniilta.
  Jopa luulis, että vähän enempi voisit syödä, kun muistelen saamiani oppeja, mutta sulla on niitä valmentajia, joten ei siitä sen enempää.
  Tuo fitti on varmaan kiva tsemppari ja niin se aika kuluu kohti ensi kesää.
  Kun nyt painas ite silloin se 78 niin olis aika loistavaa.
  Kivaa viikonjatkoa sulle !! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä toi mun "koutsi" yrittää aina aika ajoin saada mut syömään enemmän mutta jäärään vastaan kun alitajuisesti kai pelkään että alan lihomaan vaikkei se asia nyt niin oikeasti menisi edes :D

   Poista
 5. Peesaan... Jumitus ja junnaus, mutta ainakaan ei nouse.

  Olet upeasti jatkanut projektiasi ja kuten me hyvin tiedämme, välillä nämä tasannevaiheet vaan kestävät. Älähän lannistu ja tuo bikini challenge kuulostaa oikein hyvälle tsemppaukselle taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Tässä aina jotenkin palaa järkiinsä kun muiden kirjoituksista tajuaa etten tosiaan ole yksin tässä maailmassa jumittelemassa!
   Eteenpäin sanoi mummo lumessa ;)

   Poista
 6. Hienostihan sulla menee! Joskus kroppa tarvii vaan vahan poikkeusta totuttuihin kaavoihin ja se antaa sykäyksen painonpudotukseen.
  Mä vedin just ton 6 viikon Fitfarmin Superdietin läpi ja 6 viikossa lähti melkein 10 kiloo :)

  Noopu

  VastaaPoista
 7. 10 kg!!!! Vautsi Noopu!!! Ja ihanaa että tulit moikkaamaan <3

  VastaaPoista