sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Viikonloppu!

Kauheen nopeasti menee nää viikonloput. Mä olen sentään ollut jo perjantainkin vapaalla ja tuntuu ihan hujauksessa menneen kolme päivää :)

Eilen aamulla kävin taas pumppitrimmissä. Tykkään siitä koska se antaa noille jaloille sopivasti ärsykettä ja eipä nuo kintut ihan köpökuntoon ole mennytkään enään! Jipii :D Toki tuntuu, että jotain on tehty ja se saakin tuntua!

Jumppailun alkua odottaa hän...

Kävin sitten ihan vaan huvin vuoksi vielä iltapäivällä polkemassa crossaria puolisen tuntia ja venyttelin koivet huolellisesti. 
Lauantai saunaan ei vielä tatuoinnin takia päässyt mutta kivasti ilta kului sohvanpohjalla teetä juoden ilmankin!

Tänään nukuin oman mittapuuni mukaan pitkään, söin rauhassa aamupalaa ja lähdin posottelemaan Suvin luokse jossa sitten lenkille lähdettiin! Ihan huippu hyvä lenkki meni talven hiihtoreittejä pitkin. Kivoja mäkiä juostavaksi löytyi! 

Syksy ja maisemat <3 Kyllä kelpaa ulkoilla näillä keleillä!

Taisi kuitenkin jäädä vähän vauhti päälle kun ajelin autolla takaisin kotiin päin. Poliisitkin tajusi, että punainen paholainen ajelee ihan omilla nopeuksillaan ja pillit päällähän ne perään lähti ja muisti sunnuntain kunniaksi mojovalla sakolla. Kouvolan kovin sakkomagneetti on taas vauhdissa!
Autoiluhan mulla on vähentynyt ihan huimasti tänne uuteen kotiin muuton jälkeen mutta taitaisi olla parempi vaihtaa kokonaan kävelyyn tai juoksuun. Kävelystä/juoksusta en tiedä kenenkään vielä ylinopeussakkoja saaneen ;)

Kuvakollaasit ja viisaat ilmeet :D
Pitkulaisessa kuvassa mietin, että voiko näillä vaatteilla lähteä lenkille...takkihan tuohon päälle tuli joten
ihan turhaan pähkäilin!
MoiMoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti