keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kokemusasiantuntija vol. 2!

Olihan jännittävä iltapäivä tänään. Ajattelin ensin, että mikäs tätä ilosanomaa on jakaa eteenpäin, kertoa siitä miten olen onnistunut mutta kyllä mua sittenkin jännitti niin, että luulin sydämen pomppivan rinnuksista läpi!

Olin puhumassa omasta projektistani eräässä laihdutusryhmässä viime vuoden tavoin josta kerroin täällä!
Oli suuri kunnia, että mut kutsuttiin ryhmään jo toistamiseen! Tänään paikalla oli ihan huippu porukka ja toivonkin, että sain välitettyä ajatuksen siitä, että vaikka painonpudottaminen on haastavaa mutta se on täysin mahdollista jos vaan oikeasti haluaa! Omalla esimerkilläni yritin selostaa myös ettei sellaista syytä olekkaan joka estää tarkkailemasta syömisiään tai hieman liikkumaan.
Jos haluaa niin syitä on miljoonia...on vuorotöitä, on päivätöitä, on lapsia, on koiria, on kissoja ja vaikka mitä joka "estää" liikkumisen tai on miljoona syytä joka "estää" vähän katsomaan mitä suuhunsa laittaa. Homma toimii kun lakkaa keksimästä tekosyitä ja lakkaa valehtelemasta itselleen. Siitä se homma lähtee ja etenee ihan varmasti jokaisen omien tavoitteiden mukaan :) Painonpudottamisen aikana ei tarvitse olla niin nipottaja kun mä olin aluksi kun pelkäsin, että koko homma leviää käsiin jos vähän herkuttelen. Kysymys on kuitenkin kokonaisuudesta!
Jälleen multa kyseltiin paljon mutta yksi kysymys oli sen verran mielenkiintoinen, että haluan sen jakaa täällä!

Onko paineita pysyä tässä saavutetussa kunnossa kun avoimesti projektista kerron mm. blogissa?
(kysymystä ei kysytty sanatarkasti näin mutta pointti on sama)

Blogin tai muun sosiaalisen median takia mulla ei ole tarvetta pitää saavutettua painoa/kuntoa yllä. Ehdottomasti teen tätä hommaa itseäni varten ja siksi, että tykkää siitä mitä teen. Nykyään on toki kiva näyttää hyvälle ja iloitsen siitä, että saan palautetta niin livenä kuin bloginkin kautta! Motivaatio pitää itseni nykyään kunnossa lähtee täysin omasta halusta tehdä niin, ei siis ulkopuolisista tekijöistä. Tää blogi on mun julkinen päiväkirja omasta taipaleestani sairaalloisen lihavasta terveeksi timmiksi mimmiksi. Toivon, että mun tarina ja blogi motivoi ihmisiä aloittamaan oman urakkansa tai kenties jatkamaan kesken jäänyttä. Toivon, että mun projektista välittyy se tekemisen ilo ja kokonaisvaltainen muutos ( se henkinen etenkin) joka on tapahtunut ja jonka eteen on tehty paljon töitä.
Tosi kivoja ja rohkeita kysymyksiä oli paljon! Kivaa, että ihmiset oli kiinnostuneita ja innokkaita kyselemään! Sain hyvät tsempit ensiviikolle :) Ryhmässä tuntui olevan tosi hyvä fiilis ja huumoria oli myös mukavasti matkassa! Toivotan kaikille hurjasti onnea omiin projekteihin! Mä olen hengessä mukana!

10 kommenttia:

 1. Juurikin näin! Toivon itsekin muille "taipaleensa" aloittaneille tsemppiä ja päättäväisyyttä..olet huikea esimerkki siitä siitä kuinka voi onnistua ja alkaa erilailla nauttia elämästä jos vaan haluaa:)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Itse olen aina saanut energiaa muiden esimerkistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynnistä. Paljon annoit ja heti ku tulin kotiin peilailin itteäni ja otin kameran käteen. Mulla toi oma kehon kuva on ollu sumentunut jo jonkin aikaa ja nyt sain sult keinon tarkastella sitä uudella tavalla. Nyt ku tajuaisin sen et päiväs ei ihmeitä tapahdu, vaikka mieleni niin odottaakin. Mut ehkä tämä kuvaus auttaa minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvista tosiaan näkee muutoksen paremmin kuin peilistä ja se auttoi mua ymmärtämään, että koko ajan jotain tapahtuu! Nyt vaan päivä kerrallaan niin homma toimii varmasti. Liian pitkälle asetetut tavoitteet saattaa alkumetreillä ainakin lannistaa! Hurjasti tsemppiä!

   Poista