tiistai 11. helmikuuta 2014

Syömisjuttuja!

Mulla on ollu reilun viikon, oikeastaan tankkaus päivästä saakka nesteet ihan jumissa tässä kropassa. Ei liiku sitten ei niin mihinkään. Pidän kinttuja ylhäällä, juon vettä, saunon, kylmä-kuumailen altaassa ja stressaan. No miksi ei liiku nesteet? Syyhän löytyy siitä stressaamisesta ettei ne nesteet liiku...Eli siis nyt on syytä lopettaa miettiminen ja antaa kropan hoitaa tehväänsä kun on siihen valmis. Niih! On se silti niin ärsyttävää aamulla herätä ja olo on kaikkea muuta "kevyt" niin kuin yleensä on. Nyt on aamusta iltaan sormet kuin mitkäkin nakkimakkarat ja jalatkin muistuttaa lähinnä kanadan tammia. Osa syy on toki hormoonikierrossakin. Ennen vanhaan olisin tässä kohtaa vähentäny syömistä, varsinkin hiilareiden osalta mutta koska luotan tähän hommaan niin en ole moiseen tyhmyyteen sortunut. Syön jopa enemmän kuin aikoihin. Keräillään vähän paukkuja leikkaukseen ja siitä toipumiseen.


Lounasta töissä. Perussettiä. Töissä on liian pienet lautaset joten
kurkut, tomaatit, paprikat ja muut on vielä eri kipossa.
Kuvat ei annan näille oikeutta sille minkä kokoisia annoksia syön.
Paljon kuitenkin.

Sama laulu kerrasta toiseen eli ruokailun peruspohja pysyy samana koko ajan mutta nyt vähän fiiliksen mukaan kuitenkin syön vähän extraakin. Tänään ostin kaupasta maapähkinävoita ekaa kertaa ikinä, koska halusin testata jostain bongaamani herkkua :P 

Vaikuuttaa hyvältä jo nyt!

Näitä tarvitset:

1 baanaani
maapähkinävoita
pakastin


Siivuta banaani ja laita joka toisen siivun päälle
nokare maapähkinävoita. Laita tyhjä siivu edellisen kanneksi.
Laita pakastimeen ja anna olla siellä 1-2 tuntia!

Mä pidin pakastimessa noin tunnin ja ehkä olisi saaneet olla vähän pidempään. Maku oli hyvä, ihan vei kielen mennessään! Ainoa huono puoli oli se, että tein noita liian vähän ;) Tuli mulla mieleen että noitahan voisi kuorruttaa vaikka jollakin raaka-suklaa systeemillä ja sitten syödä vaikka vadelmien kanssa :P 


Tänään söin tällasta perusherkkua myös!
Kukkakaalia, parsakaalia, kesäkurpitsaa ja reilusti mausteita!
Raejuuston kanssa ihan parasta :P

Mulla on tuolla pakkasessa ollut hetken "kakkamarjoja" eli ulkolaisia marjoja. Vielä jokin aika sitten pistelin noita menemään ihan surutta kuumentamatta ja mitään pöpöjä pelkäämättä. Muutama hetki sitten kuitenkin uutisoitiin, jostakin marjojen takaisin vedosta koska jostakin erästä oli löytynyt jotain pöpöjä tai mitä lienee. Ostin marjat siis reilusti uutisoinnin jälkeen mutta en niitä ole voinut syödä ja tänään päätin keitellä ne soseeksi.

En meinannut osata päättää surautanko soseeksi vai en.
Soseutin kuitenkin.

Tuolla kaapin perukoilla lojui hillosokeripussi ja ihan niin villi olin että muutaman lusikallisen sokeria heitin tuohon sekaan. Maku jäi ihanan raikkaaksi eikä sitä sokeria melkein huomaa edes olevan mutta ehkä tekee vähän rakennetta kuitenkin tohon. Kuinka hyvää toi onkaan rahkan seassa :P Kakkapöpötkin on varmaan mennyt noista pois jo :D Jännä nähä!


No oon mä vähän jumpannukkin!

Lauantaina on muuten taas Inbody mittaus! Kääk! En ehkä ihan yhtä raskaasti ota tuloksia kuin viime kerralla mutta ennustan, ettei ihan hirmuisesti ole tapahtunut. Kokonaispaino saattaa olla jopa korkeampi kuin viimeksi. Pianhan se selviää :)

Heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti