lauantai 8. helmikuuta 2014

Täällähän minä!

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt jo tovi. Edelleen tuntuu, ettei ilman kuvia kannata kirjoitella. Tykkään itse lukea blogeja joissa on kuvia. Kuvat saa kirjoituksen eri tavalla "eloon" joten siksi tykkään tänne omaan blogiin myös laitella kuvia! Yksi ihana työkaveri kysyi, että miten jaksan niin usein päivitellä blogia niin vastasin, että siksi kun kirjoittelen vaikkei olisi mitään asiaakaan. Tietenkin heti sen kysymyksen jälkeen tuli normaalia pidempi tauko! Se, ettei kuvia aina ole ei tarkoita sitä, ettei mitään tapahtuisi!

Tällä viikolla jumppapäiviä on ollut tähän mennessä neljä, yksi kylmä-kuumareissu uimahalliin ja yksi lepopäivä. Huomisesta tulee vielä jumppapäivä. Kivaa! (Onhan se uimahalli mun laskujen mukaan lepi joten kaksi lepopäivää)

Tänään oli iltapäivällä sellanen fiilis, että kannattaa lähteä
kyykkäämään! Teki mieli fiilistellä ja kuunnella musaa.
Sellainen mieliteko ajoi sitten salille!

Nyt kun leikkausaika on selvillä olen miettinyt paljon kaikkea leikkaukseen liittyvää ja somen kautta löysin erään ihmisen joka on ilokseni vastaillut kaikenmaailman kysymyksiin joita olen keksinyt ikinä vaan kysyä. Melko vähän olen löytänyt muuten kokemuksia leikkauksen läpikäyneiltä ihmisiltä. Kuvia toki löytyy paljon ja nehän nyt kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa, ainakin siitä lopputuloksesta! Nyt se leikkaus jotenkin tuntuu todelta. Tähän asti en oikein ole uskonut, että oikeasti olen mihinkään operaatioon edes menossa! 

Kukkuu :D

Mä olen kovasti miettinyt mun "tilannetta"! Tilannehan on se, että olen nykyään sellanen tavallinen ja normaalikokoinen ihminen jolla kuitenkin vielä on jokunen kilo liikaa painoa. Ei siis mitään hätää. Nyt olen kuitenkin tottunut olemaan tämän kokoinen ja sellainen normaali naisen ääni päässä alkaa ajetella tulevaa kesää ja pientä "kesäksi kuntoon"- projektia. Ratkaisin tilanteen niin, että nyt leikkaukseen asti elän hieman aiempaa vapaammin ruokailujen osalta. Tarkoittaa siis sitä, että perusrunko pysyy toki kunnossa mutta sallin itselleni pikkuista soveltamista ja vaikka pullan silloin tällöin. Sitten kun olen sen verran toipunut leikkauksen jälkeen otetaan käyttön tiukempi linja ja hieman suuremmat miinukset jotta saadaan hommaan vähän vauhtia ;) Nyt siis vaan rentoillaan ja fiilistellään! Kun tässä hetken ottaa rennommin niin kroppakin luultavasti ottaa tiukempaa linjaa paremmin vastaan kun sen aika koittaa. Koko ajanhan jumpat pysyy kuvioissa joten monikaan asia ei muutu koska tällasta tää elämä nykyään vaan on!

Kyykkäilin tänään pyramidisysteemillä. Nostin joka
sarjaan painoja vähän kerrassaan ja ja sitten tulin taas samaa tietä takaisin!
Mulla on nää termit hallussa. On ne jees :D

Olenkin jostain mainoksista huomannut, että on taas tullut kauppoihin uusia rahkoja ja ostin sellaisen ihan mielenkiinnosta maisteluun. Uusi rahka ei vaikuttanut olevan minuun makuuni sopivaa. Liian 
esanssinen jotenkin. Onpahan nyt maisettu niin ei vaivaa!

Mun eväs vastaan naapurin eväs! Hitto, iski annoskateus!
Mitä tästä opimme? Ota aina omat eväät mukaan :P

Onhan tässä taas liirumlaarumia yhdelle kertaa :) Leppoisaa viikonloppua kaikille ihanille uusille ja vanhoille lukijoille <3

4 kommenttia:

 1. Hui kun on jännää, aina kun lukee sun operaatiosta niin tulee mahanpuruja..mieti nyt kun oikeesti sinne jää varmaan myös kiloja sinne leikkauspöydälle ja sit varmaan vaatekoko pienenee kerrasta ainakin yhdellä....voi olla että olet kesäkunnossa kun saat sairasloman loppuun.
  Joten rauhallisesti vaan, iso operaatio on tulossa ja toipumista se vaatii hetken. Ruokavaliolla pidät itses virkeenä ja oon varma, että jaksat toipua tosi nopeasti.
  Huikee mimmi oot, kivaa viikonlopun jatkoa !! =) =) =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä nähä miltä sitä sitten saikun jälkeen näyttää! Iiiiik! :D

   Poista
 2. Mistä leikkauksesta on kyse? Olen juuri aloittanut lukemaan blogiasi, tosi mielenkiintoista ja myös tsemppiä itselle antavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan mun juttuja :)
   Olen menossa vatsanahkan korjausleikkaukseen eli abdominoplastia on kyseessä. Mahanahka ei ole kaikesta painopudotuksesta ja jumppaamisesta huolimatta kuroutunut kasaan ja tähän tarvitaankin nyt kirurgin apua.

   Poista