sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tuloksia!

Uskokaa tai älkää niin mä oon ihan super onnellinen mun InBody mittauksen tuloksista. Uskollisesti kerran kuukaudessa käyn muutokset kurkkaamassa ja nyt todellakin näyttää siltä, että nyt tehdään oikeita asioita ja siksi muutosta positiiviseen suuntaan on tapahtunut!

Kuukaudessa...

...kehon kokonaispaino -400g
...lihasmassa +400g
...rasvamassa -900g

Rasvaprosentti on pienentyt 1,1%, mikä on mielestäni huikea tulos ja samalla tarkoittaa sitä, että ensimmäistä kertaa rasvaprossa on viitearvojen sisäpuolella eli se on NORMAALI :D Viskeraalinen rasva oli pienentynyt myös 3,5 pykälää!!! Painoindeksi on kuitenkin vielä 1,5 pykälää koholla mutta se ei harmita ollenkaan :)

Tää hommahan alkoi toimimaan kun lopetin turhat aerobiset ja lisäilin hiilareita jonkin verran ruokavalioon. Olen muutenkin syönyt vähän rennommin, eikä se näköjään ainakaan huono ole tehnyt ;)

Kuvastaakohan tämä paremmin niitä annoskokoja
joita syön? Tässä kasvissosekeittoa töissä lounaalla.
Raejuustopurkillinen puuttuu vielä seasta :P

Mä oon myös hirveen iloinen siitä, että leuanveto harjoituksetkin tuottaa tulosta. Päätin siis joka kerta selkäpäivänä harjoitella leuanvetoa kuminauhan kanssa. Olen valinnut aloituskumppariksi keskimmäisen vaihtoehdon. Ensin en saanu kuin hädin tuskin yhden vedon ja sekin pompun kautta. Nyt joka kerta olen saanut toistoja lisää, joka kerralla tulee yksi "puhdas" toisto ja yksi puolikas lisää. Nyt niitä kokonaisia toistoja tulee jo viisi :D Kohta voi vaihtaa kevyempään kumppariin!

Selkäjumppakaverina mulla oli tällä viikolla Saara!

Leikkaus vaan lähenee "uhkaavasti"! Jotenkin ehkä vieläkin on epätodellinen olo sen suhteen, että olen sinne menossa edes mutta kun kävin verikokeissa leikkausta varten asia muuttui taas hieman todellisemmaksi. Mulla on ihana ystävä joka on lupautunut mua sitten kuskailemaan sairaalaan ja takaisin. Lapsellekkin on hoitopaikat ja muut järjestetty joten periaattessa ei tarvitse kun hypätä sinne leikkauspöydälle ;)

Sain Santulta ystävänpäivälahjan! Ihania nameja ihanassa rasiassa
jonka päällä oli hieno kirjoitus!

Ystävyyttä ei mitata sillä kuinka paljon lahjoja toiselta saa mutta onhan lahjoja kiva saada toisinaan kun niitä annetaan pelkästä halusta ilahduttaa toista <3

Samassa paketissa oli myös tällainen ihana irtoteehaudutin härpäke!
Vielä en ole testannut mutta tarpeeseen tuli tämä :)

Wikipedia kuvailee ystävyyttä näin:

 • epäitsekäs toiminta toisen auttamiseksi
 • sympatia
 • empatia
 • rehellisyys
 • keskinäinen ymmärrys ja myötätunto
 • toisen seurasta nauttiminen
 • luottamus
 • myönteinen vastavuoroisuus
 • mahdollisuus olla oma itsensä, ilmaista tunteitaan ja tehdä virheitä ilman tuomitsemisen pelkoaMulla on ihania ystäviä jotka on kaikkea tätä. Ystävien laatu korvaa määrän ja olen ikionnellinen jokaisesta jota ystäväkseni kutsun <3

Suvi-suloiselle laittelin kulmiin ja ripsiin väriä!
Vielä vähän tässä kohtaa jännitti kuinka mahtaa käydä :)

Onhan taas tarinaa mutta nyt pitää joutua, keskivartalojumppa odottaa!


Ps...

Kävin eilen baarissa...selvinpäin ;)

Heipparallaa!

12 kommenttia:

 1. Mahtavia tuloksia, jeee! Ja onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sä oot kiva kun "elät mukana" hyvissä ja huonoissa hetkissä. Tykkään :)

   Poista
  2. Kiitos <3 ja toki, vaikka omasta Blogista "piti" luopua eikä olla aikoihin nähty, niin on tosi kiva käydä täällä aina kurkkimassa, et mitä kuuluu :) ja hyväähän tänne tosiaan :)

   Poista
 2. Hieno tulos!!! Ja kuinka upealta näytätkään!
  Määrällisesti annoksesi näyttävät kyllä isolta. Oletko laskenut päivän kaloreita? Olisi mielenkiintoista kuulla millaisilla kaloreilla saadaan tuollaista tulosta aikaan.

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuret kiitokset ihanasta palautteesta! Nyt en tällä hetkellä ole kaloreiden määrästä ihan kartalla kun syön fiiliksen mukaan tota mun perusruokaa pikku bonuksilla silloin tällöin. Veikkaan, että kuitenkin tuossa n. 2000 pyöritään :)

   Poista