torstai 11. heinäkuuta 2013

Ajatuksia.Voi maailma, että mä tuhlasin aikaa ja vaivaa jotta sain nuo kuvat tohon tuolla lailla aseteltua. Jos kosken melkein mihinkä nappulaan vaan kuvat menee ihan sikin sokin. Siksi en uskalla edes kuvatekstiä laittaa... tai siis kokeilin kyllä niin neljä kuvaa katosi taivaan tuuliin.

Ensimmäiset kuvat on otettu 23.2.2013 jolloin painoa on ollut n.85,5kg. Toiset kuvat on otettu 2.5.2013 kun painoa on ollut 81,1kg. Kolmannet kuvat Ronja otti tänään 11.7.2013 painon ollessa n. 78kg.

Nämä kuvat on vaikka kuinka noloja mutta niiden tarkoitus olisi kertoa mulle muutoksesta jota ehkäpä tapahtuu.
Mitään valtavaa muutosta en huomaa, mutta jotain kuitenkin? Hitaasti mutta varmasti. Keskivartalo on työtä vaille niin edestä kuin takaakin.
Oivalsin tänään, että tärkeintä tässä hommassa on se, että nautin tästä tekemisestä ja iloitsen tuloksista joita olen jo saavuttanut. Mä teen tätä muutosta itseäni varten.

(Näiden asoiden oivaltamiseen tarvitsin ihan pikkasen persiille potkimista kuitenkin, kiitos siis teille jotka kommentoitte tuonne "mörköjä"- postaukseen <3 )

Mä olen nykyään miljoona kertaa onnellisempi kuin niiden kaikkien läskien kanssa silloin joskus. Mun elämänlaatu on 200% parempi kuin ennen.
Pikkuhiljaa uskon ja toivon, että mun uudet tottumukset vaikuttaa myös Ronjan valintoihin nyt ja tulevaisuudessa.

Mun on ihan turha valittaa ja narista vaikka nyt siitä mahasta tai muista "vioista" joita itsestäni löydän. Muutos on valtava ja muutosta tapahtuu koko ajan.
Toisinaan paino putoaa hitaammin ja toisinaan vähän nopeammin.
Välillä voi ottaa vähän rennommin ja välillä taas kiristää vähän tahtia mutta pääasia että paino ei lähde nousemaan.
Mä nautin kuntosaleilusta ja siellä itseni rääkkämisestä. Odotan kuin kuuta nousevaa niitä näkyviä tuloksiakin.

Hah hah :D Treeniä prkl!


Tänään aamulla on jumpattu olka-hauis-ojenta- osasto. Huomenna selkää! Tää viikko on on ollut ihan täydellinen jumppaviikko! Hyvin sujuu ja vaikkei ehkä uskois niin fiilis on ihan mahtava kaikinpuolin!

Loma vetelee viimeisiään! Maanantaina töihin!

7 kommenttia:

 1. Tuossa on oikeasti iso ero! Ihan huikeaa edistystä! Nyt vaan kärsivällisyyttä ja sisua :) Ja muista syödä riittävästi sekä levätä välillä. Ja noita takajalkoja kannattaa jo esitellä :D

  Sulla on hauska ja elämänmakuinen blogi, jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tällä palautteella jaksaa taas porskutella :)


   Poista
 2. Näissä kuvissa ei o mitään noloa! :) Päinvastoin niistähän näkee, että töitä on tehty ja saavutuksista on syytä olla ylpeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan, että yritän kovasti olla ylpeä niistä saavutuksista :)

   Poista
  2. Jes! :) Kieltämättä se on kyllä välillä vaikeaa.. Ihmisen pääkoppa on niin hölmö ja vääristelee asioita!

   Poista
 3. pienenee pienenee...Muutoksenkin huomaa, oot vaan nyt niin kriittinen ittelles..höllää ja katoppa kuvia esim. viikon parin päästä :)

  VastaaPoista