maanantai 29. heinäkuuta 2013

Väriä.

Mä sain eilen aamulla hiukset värjättyä ja sitten vielä kokeilin miltä mä näytän jos en sotke hiuksia pystyyn/sekaisin kuten normaalisti :D Näytti ja tuntui ihan oudolle mutta lähdin silti iltavuoroon lyttytukalla...

Pappatukka?

Tänään vuorostaan oli ihan mahtava aamu kun sain mennä salille kevyen viikon jälkeen! Rauta tuntui nousevan yllättävän helposti. Lepo taisi tehdä tehtävänsä. Selkää tein ja hiki tuli!

Jumppaamaan lähdin sitten ihan eri oloisissa vermeissä kuin yleensä. oli väriä ja kuviota jos jonkinlaista. Tikkurilan värikartta liikenteessä :D

Että näin tänään ;)

Muistin sarjojen välillä, että rakastan tota peiliä koska se ihan selvästi  kaventaa  ;)

Viime viikon loppupuolella mulla oli ihan järkyttävän turvonnut ja nesteinen olo ja tuntui että naamakin on kuin ilmapallo. Ihmettelin, että mikä taas vaivaa. Luulisi sitä jo "muutaman" vuoden kokemuksella tietävän, että menkkoja tollaset fiilikset tietää. Tänään puolestaan tuntui, että nesteet lähti liikenteeseen. Vessassa saa juosta koko ajan. Kaikkia varmaan siis kiinnostaa milloin mulla on menkat (tähän tarvittais sellainen silmiä pyörittävä hymiö!)

Saara tuolla omassa blogissaan haastaa lukijoita pukeutumaan viikon ajan johonkin muuhun kuin tuttuun ja turvalliseen mustaan. Ajattelin itsekkin osallistua, se onkin astetta vaikeampi temppu kun mustaa tuntuu olevan vähistäkin vaatteista suurin osa. Mä kykenen omalta osaltani ainakin paidan pitämään muuna kuin mustana mutta housu osasto saattaa olla eri asia! 

Kaikki mukaan värikkääseen viikkoon, eiks vaan?  :D

Ei kovin värikästä vielä mutta ei ainakaan mustaa !

2 kommenttia:

 1. Hei Maya,

  tulin saamaan inspiraatiota saavutuksistasi itsellenikin, syksy on taas koittanut ja tarkoitus olisi ottaa itseään niskasta kiinni.

  Upeat hiukset, blondi sopii sulle erinomaisesti ja toimii sileäksi kammattunakin!

  Terkuin Ida77 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kivaa, että eksyit tänne!

   Sulla on aivan huikea muutos jo takana ja näytät upealle!

   Tsemppiä meille jatkoonkin :)

   Poista