lauantai 27. heinäkuuta 2013

Superfoodia.

Muutama päivä on mennyt näköjään ihan sujuvasti blogi-hiljaisuudessa. En muka ole ehtinyt tähän koneelle istahtamaan mutta nyt sitten.

Kevyen viikon viimeisiä päiviä viedään ja mä olen selvinnyt  mielestäni hirveän hienosti. Torstaina kävin crossailemassa aamulla 45 min. Toki on jumpalle kovasti mieli tehnyt mutta ei mitään suurta ongelmaa ole ollut kuitenkaan.

Hurjasti mietityttää tällä hetkellä työkuviot. Mulla loppuu työt keskiviikkona eikä uusia hommia ole tiedossa. Olen ahkerasti kyllä ilmoitellut olemassa olostani joten toiveikkaana kuitenkin odotan josko sitä jotain kuitenkin...! Mun nykyinen työpaikka on ihan huippu kiva vaikka välillä tuntuukin että työ haittaa vapaa-aikaa mutta niinkai joskus kaikilla ;) Mun työkaverit on tosi hyviä tyyppejä ja niitä tulee kova ikävä! Monta hyvää kokemusta rikkaampana kohti uusia haasteita siis. 
Elämä jatkuu ja onneksi yhteydenpito osaan ihanista jatkuu vaikka työkaveruus loppuu <3

Viime yönä tein viimeisen yövuoroni ja kuten tavallista niin tässä kirjoittelen "samoilla silmillä" joilla tein yön töitäkin.

Yökön herkkuja :P

Vikaa yötä valvoo hän.

Hyvin valvotun yön jälkeen hörpin aamukahvit Saaran kanssa torilla. Lauantain kunniaksi koluttiin kaikki puljut ja putiikit joita Kouvolan keskustasta löytyy. Mä ostin muutaman paidan ja uuden jumppahousut ja aivan jäätävän rumat ja kamalat mustavalkoiset leopardikuvioiset trikoot jumppatarkoitukseen myös :D

Jumppahousut H&M:stä.

Kamalien housujen koko on hieno :D
Kohta saattaa tarvita huivia joten sellainen oli myös saatava.

Jotta jaksaa niin pitää välillä syödä. Tällä kertaa  Ramilla
kanaleipää. Nam!


Metsäänkiin mentiin superfoodin metsästykseen :D


Mun ämpäri on kivempi kun kaverin koska se täyttyy nopeammin.
Mun ämpäri onkin vaan 5 litranen :D
Juurikin sopiva annos mulle kerralla putsattavaksi.


Mun on tehnyt mieli jo jonkin aikaa täällä omassa blogissa kehua kahta aivan mahtavaa mimmiä! Tähän kaupunkiin tuntuu Saaroja mahtuvan joten tässä heistä kaksi Saara & Saara. Molemmat on tehnyt aivan huikean elämänmuutoksen. Kiloja on karissut ja rautaa on noussut ja nousee. Mimmin treenaa kimpassa ja tekemisen meininki on mahtavaa seurattavaa. Itse seuraan heitä blogiensa kautta mutta puolin ja toisin bongaillaan toisiamme ympäri kaupunkia. Viimeksi innostuin ihan auton torvea soittamaan tervehdyksesi ;)

Itse saan Saaroista paljon tsemppiä omaankin projektiini joten suosittelen kyllä muillekkin seurattavaksi heidän taivaltaan :)


Tollanen rentopaita löytyi kaupasta mukaan!

Tänään piti hiuksia värjäillä mutta en mä nyt jaksa, aamulla sitten.

Kauniita unia kaikille :)

9 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista sanoista. :)

  Ja samaan hengen vetoon kiitos samoin. Useampaan otteeseen ollaan toisen Saaran kanssa sunkin taivalta ihasteltu. Ja kyllä muuten piristi aamulenkkiä tööttäilyt! :D

  VastaaPoista
 2. Ps. Aika huikee toi leopardien kokolappu! ;) Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Tietty tollaset trikoot venyy ja paukkuu, viis siitä kun koko lappu on noin hyvä :D

   Poista
 3. Oi, kiitos paljon kauniista sanoista! Ja samat sanat takaisin, kuten kaima tuossa totesikin, ollaan kyllä myös saatu sun tekemistä paljon tsemppiä :)

  Mahtava juttu tuo kokolappu, kyllä kannatti housut ostaa!!

  P.S. Ollaan toisen Saaran kanssa puhuttu, että pitäis järjestää sun kanssa yhteislenkkeilyt tms. jotta nähtäis muutenkin kuin ohimennen ;)

  VastaaPoista
 4. sulla on kyllä mahtavat reisilihakset, kun en ole pitkään aikaan täällä kerenny häitten takia täällä käymään niin huomaa eron tosi selvästi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Kiitos heinosan :)

   Onnea kovasti rouviintumisesta <3

   Poista