sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mustikkaa.

Sain houkuteltua Suvin mun kanssa lauantaina mustikka metsälle :D Suvilla oli "hyvät" mustikka-apajat varattuna ja niinpä lähdettiin matkaan ämpäreiden ja keräilyvehkeiden kanssa. Mustikkamestat oli varmaan ihan hyviä mutta joku oli ehtinyt jo kerätä pusikot tyhjiksi. Niinpä me haahuiltiin pitkin metsiä varmaan kolmisen tuntia, saaliina ämpärin pohjalla muutama hassu marja! 
Reissu oli kyllä ihan huippu kiva ja nauroin mahakippurassa melkein koko ajan. 
Tehtiin myös mustikkapiirakkaa, mustikat tosin otettiin pakastimesta :P

Kyllä kannatti lähteä itikoiden syötäväksi <3

Nams!

Mähän tein myös ekaa kertaa niitä prodelättyjä. Hirmu hyvälle maistui. Yritin keksiä kaikkia mahdollisia vikoja mutta en onnistunut. Kaikki kivoja tuunaus ideoita keksin kyllä :D 

Mustikoita, pakastimesta. Tietty ;)

Tänään pääsin testaamaan niitä versa grippsejä! Ne vaan on ihan loistava keksintö. Niin paljon helpommat ja kaikinpuolin kätevämmät kuin remmit. 
Eipä tule forkut kipeiksi kun pystyy keskittymään muuhun kuin siihen pelkkään puristamiseen. Suosittelen!!!
(nyt ei sellasta kuvaa sattunut tulemaan missä näkyisi hyvin miten nuo ihanuudet pelittää...)


Päivi lähti jumpalle mukaan tänään :)

Ensi viikko onkin sitten vähän normaalista poikkeava jumppaviikko kun pukkaa sitä lepoviikkoa. Niin kuin aiemmin taisin mainita niin kevyttä lenkkeilyä aion harrastaa. Nyt sitten saa lihaskimpaleet suorastaan räjähtää kasvuun kun saavat lepoa ;) 

4 kommenttia:

 1. Oi namskis, noita lättyjä on pitäny testata täälläkin! Hyvältä näyttää :) Ja versa grippsit taitaa mennä tilaukseen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Versojen hankinta on hyvä valinta :)

   Poista
  2. Joo, tutustuin niihin ja tilattu on :) Menikö kauan, et ne tuli ja pitikö maksaa vielä tullimaksuja?

   Poista
  3. Viikon verran meni ja tullimaksuja piti maksaa n. 14€. Kätevästi sujui koko tapahtuma tilauksesta paketin vastaanottamiseen saakka :)

   Poista