tiistai 23. heinäkuuta 2013

Pilatesta.

Kevyen viikon toinen päivä, on sekin sujunut oikein mukavasti. Töiden jälkeen kahvittelin hyvässä seurassa.(ja sain taas sakot, parkkisakot. Mikä mun päätä vaivaa että kuvittelen 16 olevan sama kuin 14?)

Kotona sitten oli se sieniruoan tekeminen. Päädyin sitten vain heittämään pannulle läjän voita, sienet ja sipuli. Vähän suolaa ja pippuria. Lisäksi riisiä ja raejuustoa. Raejuustoa ettei ihan katabolia iske proteiinin puutteessa :D
No joo, ne sienet oli ihan kelvollisia mutta ei ne mitään "vau mä haluan näitä heti paikalla lisää"- efektiä aiheuttanut. Kyllä niitä syö ja aion varmasti syödä sieniä jos niitä jossain tarjolla on.

Alkutekijöissään...

Sitten kun oli hyvin syönyt niin oli aikaa pitää kinttuja kohti taivasta. 
Illalla lähdin vielä pilatekseen. 
Pilatesta olen kokeillut jokusen kerran aiemmin edellisellä salilla jolla kävin. Nyt ero oli huomattava kun patjalla makoillessa vatsallaan pää yletti lattiaan. Ennen siinä vaan keinui kuin valas kuivalla maalla vatsansa päällä mutta nyt oli ihan toinen tilanne. Ajattelin pilateksen sopivan hyvin tähän kevyeen viikkoon. Toisaalta pilates on liian rauhallinen laji mulle mutta toisaalta on hyvä välillä astua pois omalta mukavuusalueelta :)
Tunnin jälkeen tunsin kuinka veri lähti kiertämään kivasti ympäri kroppaa. 
Mä niin huollan mun kroppaa nyt ;)
Kiitos Katjalle seurasta!

Iltapalaksi jättisatsi rahka-maito-pudding-mantelisötkötystä ja jättikuppi teetä!

Nam!

Kauniita unia <3


5 kommenttia:

 1. Bongaus! (Tosin tää urpo vaan toljotti aamujumissaan. :D)

  VastaaPoista
 2. Joo, nyt oon miekin ekan kerran sut bongannu, kiva kun tööttäsit! :) (Olithan se sie, vai olinko miekin aamujumissa?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minä se siellä tööttäilin. Ajattelin, että ihan pakko kun olitte niin sopivasti siinä kohilla ;)

   Poista