maanantai 28. lokakuuta 2013

Maanantaijuttuja!

Tänään on ollut ihan loistofiilis! 
Huolimatta siitä, että se inbody mittaus peruuntui. Niitä lukemia saa vielä odottaa siis hetken. Onpahan hyvää aikaa tehdä töitä lisää :D

No sitten tänään töiden jälkeen kävin salilla ja olipahan vaan kiva jumppa. Jottei ruoka-ajat menisi ihan pyllylleen kipitin kotiin syömään ja siinä melkein lennossa söin ja lähdin mukamas autolla kohti sovittua lenkkitreffipaikkaa. Vaan eipä suostunut auto lähtemään käyntiin usean yrityksenkään jälkeen niin päätin mennä juosten sitten :D Soitin vaan tytsyille, että hetki kestää!
Noin tunnin lenkkistäkin osa mentiin juosten! Kiitos kivasta lenkki seurasta Saaralle ja Saaralle!!!

Lenkkeilyn jälkeen kävin kokeilemassa vihoitteleeko auto edelleen ja kyllä se kiukutteli vielä joten ei muuta kun kävellen kauppaan ja kaupan kautta kotiin.

Vaikka on siis vähän mutkiakin tullut tänään matkaan niin ei yhtään haittaa :D EI tää maailma kaadu jos yks pikku-auto ei lähde käyntiin tai en näe paperilta mun rasvaprosenttia ;)

Ensimmäinen bikini challenge viikko sujui hienosti. Ohjeita olen noudattanut kirjaimellisesti sen alun kahden ekan päivän jälkeen jolloin söin liikaa kasviksia ja vieläpä niitä mitä itse halusin :D

Painoa lähti ekalla viikolla -2kg. Ihan suoraan nesteitä kaikki. Sattui sopivasti viime viikolle menkat ja sitten ne äitylin työpaikan pippalot missä söin ihan överisti! Jännä nähä miten uusi viikko vaikuttaa painoon kun ei ole mitään ylimääräistä hormoonihässäkkää tai herkkujuttuja enää päällä!


Jumppamörkö ;D

8 kommenttia:

  1. Oletpas sinä iloisen kuuloinen! :D Ilo lukea, kun toinen oot niin iloinen. Eipä semmosessa ihanaisessa onnellisuudessa tosiaan vastoinkäymisetkään vaikuta ja se on kivaa! Sitten taas jos on entuudestaan huonompi fiilis niin on tommoset vastoinkäymiset ihan totaalisia maailmanloppuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu siltä etten mä ees oo mä kun on niin hyvä fiilis. Jotenkin sellasessa "kaamoksessa" oon pitkään jo rämpinyt! Mahtavaa jos mun hyvä fiilis paistaa myös kirjoituksista :)

      Poista
  2. Hei hyvältä kuulostaa ja varsinkin tuo painonpudotus on hurja !!!!
    Kyl tuosta (kin ) hyvä tulee.
    Mä tääl sinnittelen täydellisen herkkuviikon keskellä =)
    Joskus joku challense tekis mullekin hyvää, mut nautin kun sä onnistut ja olet loistavalla tuulella !!!!!
    Jos auto hajois, niin mulla elämä hajois just....
    Sä oot xen....
    wb

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana wanna bee <3 SÄ oot mahtava kun osaat elää myötä toisten iloissa ja suruissa!

      Poista
  3. ei xen vaan zen.....voisko joku oikolukee nää????

    VastaaPoista
  4. :D Mää aattelin, että WB oli nätisti lyhentänyt Xenan - sekin olisi sopinut! ;)

    Jep, mutta selvää ZEN rauhaa on kyllä aistittavissa tuosta hyväntuulisesta postauksesta, kyllä mullakin olisi hermoissa pitelemistä moisessa tilanteessa.

    Hyvä Maya ja hieno pudotus ja tsemppi haasteen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jo vähän epäilen että mulle juotetaan jotain kummaa juomaa kun ei haittaa vastoinkäymiset eikä muut ;)

      Kiitos hurjasti tsempeistä Krista :)

      Poista