sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tuplajumppaa!

Nytkö mä vasta ekaa kertaa herkkupäivänä oikeesti tankkasin? Voi, että mä sitten söinkin ihan oikeesti paljon ja iltaa kohti homma alkoi käymään jo ihan työstä. Söin mm. riisipiirakoita, riisifruttia, patonkia, pullaa, dumle-donitsia, riisipuuroa ja lakuja. Oli kyllä hyvää mutta kiva oli tänään taas palata omaan tuttuun ruokarytmiin. Aamulla sormet oli ihan turvoksissa ja nälkä oli ihan kamala. En meinannut malttaa odottaa että puuro tulee valmiiksi tai että kananmunat paistuu pannulla!


Sen verran vilkkaasti herkut ja hyvät meni ääntä kohti, että koko päivän kuvasaldoksi
jäi vain otos lakuista ja vähän muista nameista :P

Ja kun koko viikko oli huilittu niin tänä aamuna oli ihan parhautta päästä salille! Mentiin ylläri pylläri Santun kanssa ja pitkästä aikaa tehtiin ihan kimppatreenit! Olkapäät sai sellasta kuritusta ettei aikoihin! Paljon oli puhetta mutta kyllä me tehtiin töitäkin! Ihan parhaus jumppa taukoviikon päälle!

Kyllä me ihan tosi oikeesti jumpattiinkin...

Mä olen viimeaikoina ollut uuden edessä kun olen huomannut itsessäni vähän kehitystä, tuntuu, että hartioihin alkaa muotoutumaan jotakin linjaa pikkuhiljaa ja koivet alkaa ottaamaan treeniä kivasti vastaan. On kiva vähän peilistä jo kurkistella ja arvailla mitähän tästä paketista vielä kuoriutuu. Se on uutta ja mietin, kehtaanko sanoa ääneen, että joku kohta alkaa omaan silmään näyttämään vähän paremmalle kuin ennen. Mun ajatusmaailma on muuttunut jokseenkin päälaelleen kun en enää jatkuvasti kiinnitä huomioita niihin kohtiin mitkä on huonosti vaan osaan jo iloita siitä mitä on saatu aikaiseksi! Kivaa! Käsissä varsinkin huomaa tosi hyvin, että allit on mennyt viime aikoina hurjaa vauhtia tiivimmiksi!

Me niin oikeesti jumpattiin mutta otettiin vähän kuviakin. Tietty!

Ratkiriemukkaan saliretken jälkeen kotiin syömään ja huilimaan koska seuraava jumppa jo kohta odotti. Sunnuntain keskivartalojumppa, tottakai. Multa se on viime aikoina vähän jäänyt välistä mutta olihan kiva olla pitkästä aikaa mukana. Mä luulin jo heti ekassa liikkeessä että mun ylämahamakkara meni umpisolmuun eli perille meni! Kotiin kun tulin niin peiliin oli laitettu lappu jossa kehoitettiin katsomaan jääkaappiin :O

No mähän katoin! Lasiin oli laitettu marjoja, kaurahiutaleita ja mantelilastuja :D

Olin ajatellut syödä jotain muuta mutta kun oli noin kiva ylläri kaapissa niin kippasin nuo rahkan sekaan ja nautiskelin. Osaahan tuo teinipeikko joskus positiivisella tavalla yllättää!

Rentoa sunnuntaita kaikille <3

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus ...mee like =)
    Ja ihana muru sulla kotona !!!
    Kivaa alkavaa viikkoa, huikeita lihaksia sulla on, ja kivat herkut =)
    wb

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä laiskimus en ole käynyt huomioimassa sua! Kiitos, viikko on ollu kiva ja kivaa on sekin että postaus oli sun mieleen <3

      Poista
  2. Herttainen vekara ♥ Ja kehu nyt ihmeessä, kovan työn olet tehnyt!

    VastaaPoista