maanantai 25. helmikuuta 2013

Neuloja ja teippiä.

Tänään kävin ton selkäni kanssa fysioterapiassa. Tarkkaan kyseli mitä ja missä kävi ja mikä tilanne on nyt jne.
Homma jatkui kyselytuokion jälkeen sikllä että jouduin peilin eteen alusvaatteet päällä. Mun piti hyppiä, kanta- ja varvaskävellä eteen ja taaksepäin. Kädet piti kurotella lattiaan ja vaikka mitä.

Ryhdissä on vikaa. Jalat yliojentuu sen verran että se vaikuttaa ryhtiinkin. Hartioiden asento on myös vähän väärä ja oikea olka taisi olla hieman vasenta alempana.

Siinä kun seisoin niin entuudestaan tuntematon fysioterapeutti kysyi että olenko laihtunut lähiaikoina reilusti? Mä olin ihan ihmeissäni ja varovasti vastasin että joo sen 30kg tässä ajassa. Fysioterapautti sanoi että sen näkee asennosta ja olemuksesta.
Siis mitä ihmettä?! Voiko tollasen asian nähdä? En olisi voinut ikinä kuvitella että voi.
No mutta kuitenkin. Virheasennon syyt löytvät lihavamman minän asennoista. Asennot on olleet huonoja kun painoa on ollut enemmän ja mulla tossa keskivartalon kohdilla. Nyt kroppa sitten ihmettelee uuttaa olemusta tai jotenkin niin sen selitti.

Pöydällekkin jouduin makaamaan ja siinä sitten fyssari totesi että mun selkäranka on hyvin liikkuva. Muutaman lukon rusautti auki myös. Pauke vaan kuului.

Jännin juttu oli kuitenkin se että se meinas antaa jotain sähköjuttuja mutta päätyikin sitten tökkimään akupunktio neulat selkään, jalkoihin ja kankkuihin. En mä tiedä mitä niiden neulojen pitäis vaikuttaa mutta alaselkään tuli sellanen jännä lämmin olo.

Lopuksi vielä se halusi teipata mun jalat pohkeen puolesta välistä reiden puoliväliin. Muistuttamaan jalkojen oikeasta asennosta. Alaselkään tuli kolme riviä teippiä tekemään jotain mitä en enää muista. Teippejä ei saa kuulemma kiskoa pois vaikka ne vähän alkaisikin repsottamaan. (Siniset teipit. Yök ;) )

Perjantaina menen uudestaan ja silloin on vuorossa jotain asento harjoituksia ja jotain vinkkejä joita salilla ei ehkä yleensä tajuta huomioida :O Katsotaan mitä tuleman pitää.

Saikkuilen vielä pari päivää. Fysioterapeutin mielestä oikein hyvä olla vielä saikulla koska selkä saattaa hetkeksi ottaa takapakkia käsittelyiden jälkeen.

Siinäpä sitä oli yhdelle päivälle.

Nyt uunilohta ja salaattia! Nälkä!

Ai niin viikon painonpudotus -200g! Iloinen siitä!

2 kommenttia:

 1. Mullakin on rulla sinistä kinesioteippiä tuossa odottamassa. Pitäis tota nilkkaa teippailla.
  Pinkki teippi olis kyllä kivempaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sininen ei varmastikkaan tehoa, ihan vaan siksi että se on sininen ;D

   Poista