keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Selkä, minkä teit!?

Eilen aamulla heräsin siihen, että selki tuntui semmoselle sohvaperunan selälle. Ensimmäinen ajatus että kyllä se siis vetryy kun lähden salille.
Aluksi ei ollut mitään ongelmaa ja jalkatreeni sujui kivasti.
Reiden ojennuksia, koukistuksia, prässiä. Siitä sitten "pyllykoneeseen". Eka sarja molemmille puolille suijui hyvin ja mulle koska laite oli mulle uusi ilostuin kun tuntuma oli hyvä. Toka sarja ei sitten vaan mennytkään, edes ekalle puolelle. Ihan rauhallisesti tein enkä riuhtonut mitään. Selkä vaan sanoi stop. Ei vaan tapahtunut mitään. Sattui. Ajattelin että se oli varmaan joku virhe liike ja siinä ääneenkin manasin että mikä lie.
Kyykky on tuttu liike joten ajattelin että sitä sitten. Ei onnistunut alkuunkaan. Luovutin ja käskystä sitten venyttelemään. Hyvää asentoa oli vaikea löytää ja polttava tunne alaselässä oli aika hirveä.

Kotona makoilin lattialla selällään jalat ysikympin kulmassa, silloin ei tuntunut kipuja eikä kuumotuksia. Kärsivällisyys alkoi kuitenkin mennä, mä en vaan osaa olla paikallani. Istuminen sattui, seisomaan nousu sattui. Kaikki sivuttais- ja nopeat liikkeet teki huonoa. Ajattelin että yön aikana menee ohi. Huomenna sitten töihin.

Tänä aamuna heräsin innoissani kun mihinkään ei sattunut...ennen kun nousin sängystä. Sukkia en meinannut saada jalkaa millään tai kenkien laittaminen oli jotain ihan kamalaa. Ainoastaan makaaminen tai rauhallinen kävely ympäriinsä helpottaa oloa. Eihän siinä auttanut kun soittaa lääkäriin ja sainkin ajan jo aamupäivälle.
Tohtori oli sitä mieltä että nikamien välissä saattaa olla jotain turvotusta. Edes takas lääkäri mua siellä väänteli ja pällisteli.
Antoi kouraan sairaslomalapun, lähetteen fysioterapiaan ja käskyn ottaa rauhallisesti. Lääkäri soittelee maanantaina ja jos selkä vielä kiukkuaa niin sairaslomaa jatketaan. Mä toivon että mokoma vaiva on silloin jo historiaa.

Pienessä liikkeessä aion pysyä koko ajan. Venyttelen ja silleen. Kädet tosin toimii että jos sitä vaikka vähän käsiä ja olkia kuitenkin siellä salilla ;)

Tänään on hyvä telkku päivä! Jutta ja puolen vuoden superdieetit :)

2 kommenttia:

 1. No voihan harmitus sun selkääsi, toivottavasti tosiaan menee levolla paremmaksi.
  Mutta harmitus pois, katselet vaikka jotain hömppäleffaa tyttösi kanssa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tää oleminen ja ympyrää käveleminen(sekä lääkkeet) tätä oloa kummasti helpottaa :)

   Poista