keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tilannekatsaus.

Täältä tulee nyt sitten näitä uusia "virallisia" välietappi kuvia joissa en näe MITÄÄN muutosta! En siis yhtään mitään, eilisen illan tuijotin ja tuijotin niitä mutta ei mitään. Seuraavat kuvat otan sit joskus juhannuksena varmaan...

Tänään on muutenkin sellanen mega-läski-löllö-ällö-olo. Mutta siis ne kuvat. Laitan vertailun vuoksi kuukausi sitten napatut kuvat myös.

n. 1 kk sitten, 84,7 kg

9.4.2013, 81,8 kg

n. 1kk sitten 84,7 kg

9.4.2013, 81,8 kg

n. 1kk sitten, 84,7 kg

9.4.2013, 81,8 kg

n. 1 kk sitten 84,7 kg

9.4.2013, 81,8 kg

Onhan noissa kuvissa asennot erilaiset kun ekoissa mutta silti! Läskityömaata riittää maailman tappiin asti tässä ruhossa!

Ja sit tällanen huima bonus kuvatus! V*ttu mikä maha!
Kuva on otettu eilen selkäjumpalla.
Niin ja mullahan oli se mittanauhapäiväkin. Tulokset voipi lukea "sentit" sivulta! Lukemat mahaosaston kohdalla kertoo että en mä huijaa! Maha on valtava, aina vaan. Mitat tosin pienenee kivasti koko ajan vaikkei se kuvissa tunnu näkyvän!

Tänään oli mahtavan upea setti olkapäille <3
Vaikka olo ja peilikuva on läskilöllerö niin jumpat luistaa kuin rasvattu! Tykkään!

4 kommenttia:

 1. katoppas tota kaksoisleukaa ja käsivarsia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän kovasti :) Huippua jos muutosta näkyy kuitenkin vaikka itse oon tällanen puusilmä ;)

   Poista
 2. Hei camoon, ihan selvästi on keskivartalokin hoikistunut. Omille kuvilleen sokeutuu, tiedän sen omasta kokemuksesta. Katse jumiutuu niihin kohtiin mitkä omaa silmää ei miellytä. Painokin menee koko ajan alas, niin hommahan menee eteenpäin tosi hyvin. Maltti on valttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada tällasta palautetta nyt kun tuntuu, ettei mitään tapahdu ja omat silmät tosiaan on ihan sokeina edistymiselle. Kiitos <3

   Poista