sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kukkuu!

Välillä tuntuu, että ei ole mitään sanottavaa ja toisinaan on sitten taas enemmän. Nyt olis kerrottavaa vaikka kuinka mutten kuitenkaan osaa mitään sanoa tai siis en tiedä mistä aloittas..

Viikonloppuun mahtui paljon ja vähän päälle!


Saara voitti arvonnassa liput juhlagaalaan ja kutsui mut
seuraksi! Kiitos :)
Kamala vaatepaniikki iski kun ei saanutkaan jumppavaatteissa lähteä illanviettoon! Hätähätähätä viesti mun "luottovaatturille"! Matkaan lähti sieltä musta mekko jossa oli paljetteja mutta ei se kuitenkaan ollut ihan mun juttu kun omasta mielestäni maha oli liian tyrkyllä siinä.

Juhlahumuun lähdin loppujen lopuksi kuitenkin ton näköisenä H&M:n löytömekkoloinen päälläni! Mekko on kokoa 42! Sitä jaksoin kyllä tehokkaasti ihmetellä. Puolitoista vuotta sitten mun vaatteet oli kokoa 52/54 ja nekin soi päällä!
Koru on seppälän alesta huimaan 50 sentin hintaan!
Taas toi ilme tollanen möks vaikkei ollut
sellanen olo kuitenkaan :)
Oli kivat kemut ja aivan erilaiset missä olen koskaan ollutkaan! Hieno kokemus! Niin ja mehän myöhästyttiin sieltä gaalasta, meille sopiva aika olisi ollut 20 mutta tarkemmin kun lippua luki niin siellä kerrottiin että pirskeet alkaa 19.00 ja siinä sitten oli toinen paniikki ja paikalla oltiin tyylikkäästi puoli tuntia myöhässä Nähtiin Jukka Rintala piirtelemässä juhlapukuja ja Jorma Uotinen laulamassa ja tekemässä jotain hienoja tanssiliikkeitä siellä lavalla :D

Uuuh ;)
Loppuun asti ei jääty Kouvolan kermalle seuraa pitämään vaan lähdettiin subway:hin patongin pätkille :P
Nyt kun hetki sitten luin lippua niin siinä sanottiin myös että päällä olisi pitänyt olla tumma puku, hups! 


Tänään uni maistui aamulla normalia pidempään mutta hyvissä ajoin kuitenkin kirpparikierrokselle oli päästävä! Kirpparilta tarttui mukaan takki :)

Tuommoinen kiva takki! H&M:stä on joku ostanut ja koko on 40!!!
Mä kun aina oon pitäny H&M:n vaatteita kamalan pieninä...
Kirpparikierroksen jälkeen jalkajumppailin aktiivikuntoutuksen avoimissa ovissa, vierailulle lähdettiin Saaran ja Katjan kanssa! Käytiin kaiken maailman testeissäkin. Jalkapohjien asentoa katsottiin ja jotain asentoja. Mua edelleen vaivaa ryhtivamma ja oikea olkapää haluaa majailla liian edessä. Ryhtiharjoituksia siis lisää!
Mielenkiintoista oli käydä seisomassa kehonkoostumuspuntarilla kahvat kädessä. 
Tulokset oli ällöttäviä ja niitä ei voi verrata mihinkään koska aikaisempia tuloksia samalta puntarilta ei ole. Kolmen kuukauden päästä marssin siis samalle puntarille jotta saadaan jotain mihin verrata!
Tässäpä tän päivän lukuja:

Kehon rasva: 37,1 %
Rasvan massa: 30,7 kg
Rasvaton massa: 52 kg
Kokonaisvesimäärä: 38,1 kg
Viskeraalinen rasva: 6

Lapuissa lukee hienosti paljon kaikkea muutakin, on eritelty erikseen jalkojen ja käsien lihasmassat ja kaavioita on monenmoista mutta ehkä nuo edellä mainitut nyt riittää kuitenkin!


Kävin kurkkimassa tytsyjen olkajumppaa ja jouduin kuvaan!

Ja jotta välttyisin sakoilta niin piti ryhtyä renkaiden vaihtohommiin! Tällä kertaa kävi hyvä tuuri kun naapurin äijä kielsi mua sotkemasta sormiani ja vaihtoi renkaat mun puolesta! Mä sain vaan keskittyä olemiseen :D

Ferrari on vähän likainen!

Olemisen aikana mun alkoi tekemään ihan tajuttomasti mieli lohta! Miten sekin voi olla mahdollista kun vasta hetki sitten uunikipotkin hajosi kun yritin kalaa valmistaa?! No kauppaanhan mun oli lähdettävä vaan eipä ollut niin helposti sanottu kun tehty, löytää nyt tuoretta kalaa sunnuntaina! Kolusin kaikki tuppukylän kaupat ja viimeisessä K-kaupassa sanoin jo ääneen söpölle kassapojalle että en mä mitään voi ostaa kun kalatiski on kiinni! Ihana nappisilmä nuorukainen pyysi mukaansa ja haki mulle sieltä kalavarastosta kirjolohifileen ja pakkasi kauniisti <3

Tuli ihan huippu hyvää uunikalaa, kaveriksi riisiä ja salaattia. Nam!

2 kommenttia:

 1. Huomenta !
  Nyt on kerrottava sulle sellainen juttu, että sä näytät tuo oranssi mekko päälläsi aivan normaalipainoiselta, näytät myös kauniilta ja tukka on kivasti !
  Ja sulla on päällä vaatteet, jotka ovat väljiä ja normaalikokoisia....sä olet tehnyt pitkän ja huikean matkan, nyt on aika nauttia saavutetuista tuloksista ja saat myös hymyillä, siitäkin voi tulla tapa ja se tuppaa tarttumaan.
  Mä olen tosi onnellinen sun puolesta !

  Iloista viikkoa sulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan hurjan paljon noista sanoista! Et ehkä osaa arvata kuinka paljon ne mulle merkkaa <3

   Hymyilemistä yritän opetella. Yksin se on kamalan vaikeaa ja luonnotonta mutta enköhän mä opi. Sisäisesti mä hymyilen jo lähes koko ajan ;)

   Poista