sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Bonusjumppaa.

VAROITUS! Tämä postaus sisältää paljon kuvia joissa mahalle ei vaan voi mitään ;)

Eilen oli hieno festaripäivä! Mä oli ihan vesilinjalla mutta kunnostauduin kuitenkin syömällä vaikka mitä mm. pehmistä, lakua, suklaata, festarimuonaa kojusta sekä valkosipuliruisleipäjuttuja. Ne paisteli niitäkin isolla pannulla, niiden kaverina oli kermaviilisoossia. (Kunnon bloggaaja olisi kuvannut kaiken syömänsä mut, mä en muistanut.)

Kiva oli nähdä ihmisiä. Tuttuja ja tuntemattomia. Illan viimeisillä tunneilla käväistäisiin Suvin kanssa vielä paikallisessa baarissa ja siellä tapasin naisen joka kutsui viereensä istumaan. Hän tunnisti minut tämän blogin kautta! Tosi kivaa kun ihmiset uskaltaa nykäistä hihasta ja kommentoida tätä meininkiä. Samalla on kiva kuulla ihmisten omia tarinoita onnistumisista ja haasteista! Hyvä mieli :)



No mutta tänään siis tuli ihan huippu hyvä bonusjumppa kun Saaran kanssa päätettiin harjoitella vähän tekniikoita. Uusina juttuina mulle tuli sumokyykyt taljassa ja boxi-hypyt. Pikkasen oli jänskää ja jaloissa on sellanen tärinä ja tuntuma, että tietää taas tehneensä. Kuvia räpsittiin vaihteeksi aika paljon joten sitä satoa sitten tännekkin. Ei mitään mahdollisuuksia valita edustavimpia kuvia kun liikeiden asennot on mitä on joten täältä pesee. Silmät kiinni jos vauhti hirvittää ;)

Katotaanpa sitä asentoa sitten peilistä!

Keskity.

Ihan uus jumppapaitakin!

Tarkkaa hommaa.

Toimii!

Aika pikkasen jännitti touhon pomppia..

mut hitto vieköön, mä onnistuin!

Alaspäin...

ja uudestaan...voittajan on helppo hymyillä ;)

Yhdellä jalalla maastavetoa. Pysyy se tasapaino!

Voin kertoa, että takareidet ja hanuri on tulessa!

Kiva pikku sunnuntaibonusviritys! Parhautta!

4 kommenttia: