sunnuntai 11. elokuuta 2013

Aamupala.

Silloin ennen väitin, etten voi syödä aamupalaa. Ei maistu. Ei ehdi.
Päätin kuitenkin, että laihduttelun aloitan aamupalan syömisen opettelulla ja siihen meni aikaa. Söin aina puuroa kera marjojen ja join teetä. Ei rasvoja eikä proteiineja mutta pääasia että söin. Syömisen opettelu aamuisin oli vaivanloista ja ennen pitkää huomasin, että sitä aamupalaa on saatava tai musta tulee äkäinen ja siitä alkaa koko päivän kestävä nälkä jota ei saa millään taltutettua. Pystyin kuitenkin venyttämään aamupalan syömistä hyvin pitkälle ennen kuin tuli tarve syödä.

Ajat muuttui ja aamupala muuttui...tai siihen lisättiin tavaraa reilusti. Taas uusi opettelun paikka oli syödä niin paljon.
Nykyään mun kroppa vaatii sitä aamupalaa heti eikä kohta kun olen herännyt.
Tänään sen huomasin kun nuo söpöläiset koirulit kainalossa nukuin normaalia pidempään ja heti herättyämme lähdettiin pissilenkille enkä ollut syönyt mitään. Kammottova nälkä/paha olo iski joten aamupissitykset jäi lyhyeksi jotta mä saan äkkiä ruokaa.

Tää tarkoittaa sitä, että mun kroppa toimii niinkuin pitääkin! Kroppa ilmoittaa, että yö on loppu ja paastotilalle laitetaan piste. Aamupala laittaa koneiston käyntiin siksi aamupala onkin varmasti isoin ateriani päivän aikana :)

Ei muuta kuin ääntä kohti :P

Eilen oli jännittävä päivä. Tapasin ihmisen joka on tehnyt huiman muutoksen samassa ajassa kuin minäkin. Ollaan alusta asti tuettu toisiamme niin ylä- ja alamäissäkin tämän projektin aikana. Yhteyttä olemme pitäneet vain internetin kautta, silti tuntuu kun tuntisi toisen jo valmiiksi läpikotaisin. Oikeasti asiat on kuitenkin pyörineet hyvin pitkälle projektiin liittyvien asioiden ympärillä. 
Istuttiin monta tuntia Karoliinan kahvimyllyssä. Juttua riitti ja sitä olisi luultavasti riittänyt vielä lisääkin. Mielenkiintoista ajatustenvaihtoa ja rehellistä palautetta ulkomuodosta. Tässä oli yksi kesän kohokohdista. Tätä tapaamista olin odottanut! Kiitos <3


Lampaat juoksi valtoimenaan pitkin kahvilan pihaa!

Kuinka hieno toi sitten on?

Aivan ihana ympäristö vanhoine asioineen!

Ja niin! Hulluttelu projekti jatkuu huomenna. Olo on hyvä. Vielä tosin vähän yskittää ja räkä liikkuu mutta koska muuten on hyvä olo niin ei ole syytä makailla enempää. Tekisi ihan hirveästi tänään jo mieli lenkille edes tai johonkin mutta sinnittelen huomiseen!

En malta odottaa huomista aamusalia. Ikävä jo sinne itseään rääkkäämään :)


Moiks!

2 kommenttia:

  1. Kiitos myös Sinulle !
    Oli todella mukavaa eikä toivottavasti jäänyt viimeiseksi kerraksi =)
    wb

    VastaaPoista