perjantai 2. elokuuta 2013

Pyörryksissä.

Mä olin melkoisen pyörryksissä eilen hieronnan jälkeen. Piti hetki istua autossa ennen kun alkoi sen verran sumu hälvenemään, että pystyi autoa edes ajamaan.

En ihan turhasta ole rutissut. En niitä kaikkia hienoja nimityksiä osaa sanoa mistä mikäkin oli mitenkin  jumissa mutta hieroja sanoi, ettei vastaavaa ole ennen kohdalle osunut. Joo ja mua sattui ihan kamalasti. Homma on nyt hoidossa ja kroppaa aletaan taas kerran huoltamaan ahkerammin.

Tänään aamulla suunnistin salille hauis-ojentaja jumpalle. Oikeastaan ainoa järkevä vaihtoehto eilisen hieronnan perään. Jotakin halusin kuitenkin tehdä :)
Jumpan jälkeen kahvittelua terdellä hyvässä seurassa. Siitä sitten kotiin ruokaa tekemään jälkikasvulle joka jää kotivahdiksi kun mä lähden iltavuoroon töihin.

Alunperin tämä viikonloppu oli tarkoitus viettää muualla hoitamassa pikkusiskoni lapsikatrasta mutta kun työtilanne on mikä on niin kaikkien pettymykseksi suunnitelmat sitten muuttui. Toisella kertaa sitten.

Tänään tän näköisenä! Haastetta jäljellä pari päivää enää.
Sukissa on paidan värisiä raitoja ;)

Mua melkein hävettää toi meidän eteisen naulakko joka on aina kun pommin jäljiltä tossa takana. Mä joskus sen sitten siivoan kun huvittaa :D

Nyt mä lähen tekemään sitä ruokaa...

Luultavasti lautaselle ilmestyy jotakin tämän tapaista :D
Yllättävää?

Iloista mieltä kaikille tähän päivään <3

(Otsikon keksiminen on aika vaikeaa!)

2 kommenttia:

 1. Pinkki pukee sua! :) Hyvä, että jumit on nyt hoidossa, tosiaan, kun sitä muistais lihashuollon siinä missä treenitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mä tykästyin tohon pinkkiin itsekkin kovasti :)

   Poista