tiistai 13. elokuuta 2013

Vertailukuvia.Tänäänpäs otettiin vähän editysmiskuvia. Kyllä se vaan niin on, että muutos tapahtuu hitaasti mutta kaipa noi koivet ainakin on vähän muuttunut. Ja kippari-kalle kuvassa näkyy, että jotain muutakin siellä salilla on tehty kun naistenlehtiä luettu. Voehan pojat, että työtä riittää silti. Onhan mulla onneks tässä elämässä aikaa :)Yllättäen en saa noita kuvatekstejä tuohon kuvaläjän alle. Ensimmäiset kuvat on otettu 13.3.2013 jolloin painoa on ollut 84,7kg. Ja nuo toiset kuvat tänään 13.8.2013 (oho, kuinkas sattuikan, että molemmat on 13 pvä napsittu). Ja oletan, että paino on n. 78 kg. Kuvien välissä vajaan seitemän kilon painoero?!?!? Whaaat!?Luulisi eron näkyvän selvemmin!?

Ei ihan helppoa ole näköjään saada tuota paitaa roikkumaan mun päällä mutta joskus...niinkun olen aiemminkin väitin :D

Oumaigaaaad!

Piste :D

8 kommenttia:

 1. Wau noita sun käsiä ja keskivartalossakin näkyy muutosta kyllä kinttujen lisäks! :)

  VastaaPoista
 2. Pienenee pienenee! Ja kasvaa oikeista kohdista! :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä sitä muutosta näkyy, jaloissa, kuten itsekin sanoit, mutta myös keskivartalossa! Ja noi käsivarret on upeat, treeni kannattaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä oon ! Treeni todellakin kannattaa. Päivääkään en vaihatisi pois!
   Kiitos käsivarsikehuista :D

   Nyt kun katson kuvia uudestaan niiden tänne lisäämisen jälkeen niin huomaan kyllä muutosta tuossa keskivartalossakin. Makkarat alkaa hiljalleen oikenemaan!

   Poista
 4. Sullehan on tullut lihaksia läskin tilalle, joten siksi vaaka ei näytä niin suurta eroa. Ja suosittelisin myös lähinäön tarkistusta, jos et itte huomaa eroa ;) Upeat habat ja paljon pienentyneet allit! Mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin paras kommentti! Nauroin maha kippurassa suosituksesta tarkistuttaa lähinäkö :D Olisi ehkä syytä tosissaan!

   Ja kiitos kovasti kehuista ja kivasta palautteesta kaikkinensa!

   Poista