keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kevyesti vaan.

Meinaa olla vähän haastavaa löytää aikaa avata tää tietokone ja kirjottaa kuulumisia. Yks pikku muutto vähän haittaa aikatauluja kun kaikesta huolimatta haluan jumpata ja kahvitella ja vaikka mitä joten aika on pois sitten koneella olemiselta.
Puhelin on kuitenkin hyvä kun pääsee pikaseen kurkkailee facebookkia ja muiden blogikuulumisia. Puhelimella postailu on niin hanurista että harrastan sitä vain äärimmäisessä hätätilassa :D

Joku päivä olo tuntui kevyeltä joten hyppäsin puntariin. 78 kg! Paino ei halua pudota.
Jonain toisena aamuna musta tuntui ihan ohuelta ylämahan kohdalta ja otin mittanauhan käteen. -2cm edelliseen mittaukseen. Ihan kiva :)
Tänään tuntuu siltä, että olen kuin syöttöporsas. Menkat alkoi. Toiset vasta tässä kuussa! Ei se kuulemma huono asia ole koska kertoo siitä, että kroppa toimii.

Siitä huolimatta, että menkaturvotukset ja säryt vaivaa tänään mulla oli hyvä olla mun vaatteissa eikä mua haitannut taaskaan mahamakkarat tai muut. Voisiko olla, että nyt alkaa korvien välikin tottumaan muutokseen? Jos silmät ja aivot on alkanut tekemään vihdoinkin yhteistyötä?

Tänään läksin Saaran matkaan jalkajumpalle. Ihan kevyelle vaan kun hänellä on kevyt viikko meneillään. Pyh ja pah sille kevyelle jumpalle...

*keppi "lämmittely" (jo tässä kohta jalat huutaa hoosiannaa...)
*sumokyykkyjä taljassa
*askelkyykkykävelyä painot käsissä
*prässiä kapeella hanurille ja takareisille
*prässiä pohkeilleEi tässä muuta kun köpöjalkoja taas odotellessa. Voi ei!

Pikku hiki tuli.

8 kommenttia:

 1. Teidät bongattu kahvilta Coffarista, siellä onkin hyvä käydä reenin jälkeen rentoutumassa ;)

  VastaaPoista
 2. Jippiii bongattu!! :D Hitto kun piti juosta sinne vessaan ja sit olittekin jo karanneet. Olis ollu kiva vähän pitemmästikin jutskailla! :) Mutta ihan oikeet "treffit" siis huudettava. ;)

  Vitsit mikä päivä! Oon ihan ylikierroksilla kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan huippu kiva päivä!

   Nyt aletaan miettimään millon nähdään ni ehditään höpötellä ajan kanssa :D

   Poista
 3. Eksyin blogiisi ja jäin lukijaksi =) Kovasti olet töitä tehnyt itsesi eteen ja tulokset puhuu puolestaan! Hattua nostan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että eksyit tänne ja tervetuloa matkaan mukaan :)

   Poista