lauantai 24. elokuuta 2013

Action run.

Mua pelotti ja jännitti ihan hirveesti eilen, että miten mä selviän siitä action runista. Mua arvelutti se, että jään muusta omasta porukasta niin kovasti jälkeen, että saa yksinäni juosta ja selvitä esteistä mutta niin ei käynytkään. Mentiin porukalla samaa vauhtia ja ihanat tytsyt tsemppas toisiaan esteissä.

Reitti oli kokonaisuudessaan n.10 km pitkä! Esteitä oli paljon ja erilaisia. Ensimmäisen juoksupätkän jälkeen oli motivaatiomonttu. Siinä kiivettiin ja tultiin alas korkean hiekkamontun reunoja pitki jossa hiekka valui jalkojen alta. Kolme kertaa ylös ja kaksi alas. Keskimmäisen nousun loppua oli helpottamassa köysi josta sai kiinni ja pääsi ylös asti sitten.
Montun jälkeen syke hipoi pilviä. Sykemittaria ei ollut mukana mutta kyllähän sen tuntee. Hetken kun oli rauhassa hölkötellyt eteenpäin syke ja pieni pistämisen tunne loppui :)

Muiden esteiden järjestystä en millään muista mutta kaikenmaailman ylityksiä ja alituksia oli matkalla. Järvessä kahlaamistakin ja siellä pari esteen ylitystä. Vesi osuuden jälkeen oli mielenkiintoista jatkaa juoksemista märillä kengillä jotka oli muutenkin täynnä hiekkaa!
Matkalla kiipeiltiin korkeille tikkaille (4-5m) jotka oli tarkoitus ylittää ylhäällä ja tulla toista puolta takaisin. Mä ylitinkin toiset :D Toiset vaan kiipesin ylös alas.
Pasi-panssarivaunujen yli kiivettiin myös.
Tasapainoilua, konttaamista ja ryömimistä. Siis kaikkea! Oli sinne viritetty jotain köysiä puusta puhun eri korkeuksille jotka piti ylittää sillee pyörähtämällä. Vähän niinkuin lapsena niissä tankojutuissa koulujen pihoilla. Mä en kyllä lapsena tehnyt koskaan niitä mutta nyt tein ja mä oli ihan liekeissä ja olinkin kun pikkulapsi liikenteessä :)

Kokemus oli aivan sanoin kuvaamattoman hieno ja miellä oli huippu kolmen naisen "Team Blonde" alusta loppuun kimpassa! Kiitos Saara ja Hanna <3

Kuva ei millään kerro kuinka märkiä ja likaisia meidän
lenkkarit oli. Mutta oli ne!


Viimeksi kun juoksi sen kympin toukokuussa mun lonkankoukistajat tuli ihan tajuttoman kipeiksi. Nyt ei sattunut mihinkään edes näin jälkikäteen :)

Kaikki osallistuneet sai lahjaleivän ja juomapullon!

Mä olen jälleen kerran ylittänyt itseni. Ei haittaa vaikka jalat on mustelmilla ja kädet haavoilla. Mulla on niin hyvä fiilis!

Itsensä voittaja :D (ja juomapullo!)

2 kommenttia:

 1. Hienoa Maya, kuulostaa tosi hyvältä ja upeasti suoriuduit - go girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kokemus oli kyllä aivan huima ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan vastaavaa jos siihen on joskus mahdollisuus :)

   Poista