maanantai 5. elokuuta 2013

Suunnitelma.

Nyt koska on tarkoitus kiristellä painonpudotustahtia tein suunnitelman.


 • Viikoon tulee kuusi liikuntapäivää.
 • Kuntosalia kolme kertaa viikossa. 
 • Aerobista liikuntaa puolestaan kuutena päivänä viikossa, 1-2 kertaa päivässä.
 • Ruokailut pysyy samana mitä ne on nytkin muutoksena kuitenkin se, että karkkipäivä pudotetaan pois.


Laskeskelin tuossa, että tämä viikko mukaan lukien deadlineen on aikaa viisi viikkoa ja muutama päivä päälle.
Ajattelin ensin, että yritän selvitä koko pätkän ilman yhtään tankkauspäivää mutta luulen, että yhden sellaisen tulen ainakin tarvitsemaan joten tankkaillaan sitten tuossa puolen välin tienoilla.

Normaalisti en panosta tuohon aerobiseen juurikaan joten uskon, että kroppa säikähtää  moista määrää ja pelästyksissään alkaa luopumaan taas läskeistään.

Kaikenmaailman kompastuskiviä tuli tänään yhdessä luottoneuvonantajan kanssa mietittyä.
Yksi on jalkatreenit joista palaudun äärettömän hitaasti. Siinä on ongelma koska köpöjaloilla ei paljon hikeen itseään saa liikuttua. Ratkaisu tähän on kevennetyt jalkajumpat tän hullutuksen ajan.

Toinen on nälkä! Se nälkä tulee taatusti koska kulutus nousee huimasti. Nälkää saa tulla ja se kestetään kun niin on päätetty. Pitää vaan syödä tarkasti kaikki mitä lapussa lukee, niin helppoa se on ;) Tämä on vaan yksi viisi viikkoa elämästä.

Ja tietty olen tietoinen siitä, että ihan hullu aerobisen hinkkaaminen ei tee hyvää mun valtaville muskeleille ;) Mutta nyt on tarkoitus tiristää rasvoja pois ja taotaan sitä lihaa sitten sen jälkeen. Mutta ikinä koskaan milloinkaan en voi tota kuntosalia pois jättää kokonaan <3

Hullu saa olla muttei tyhmä joten tottakai kuuntelen kroppaani ja sen viestejä ja muutan suunnitelmaa jos tilanne niin vaatii. Mutta kuitenkin kysymys on vain viidestä viikosta joten en ihan pienestä ala muuttelemaan ;)

Niin ja tän hullutuksen jälkeen mulla on sitten lepoviikko joka varmasti tulee tarpeeseen.

Tähän tarvitaan tietenkin aloituspaino jotta on johonkin mihin lopussa verrata. Huomenna aamulla on siis  puntari päivä.

Ja mitään maanantaita ei tarvita, että tää hullutus voi alkaa joten huomenna sitten homma starttaa aamutuimaan kevennetyllä jalkajumpalla.

Hullutuksen viimeinen päivä 10.9! Onnea matkaan mulle vaan :DNiin ja tottakai pitää asettaa tavoite. Ihan huippua olisi jos painoa tippuisi kilon viikossa. Toki olen tyytyväinen vähempääkin. Vähintään kuitenkin puoli kiloa viikossa. Se on paljon sekin.

Ja hukkaan yksikään liikunta minuutti ei tule menemään kävi mulle sitten miten tahansa sen asian kanssa joka mua motivoi tähän suunnitelmaan :)

Tässä siis sekavaakin sekavampi suunnitelmani. Olkaa hyvät!

8 kommenttia:

 1. Wau, kuulostaa tiukalta - hurjasta tsemppiä tiristykseen! Minä peukuttelen täältä ja seuraan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä tällaiseen pöhköilyyn tarvitaan joten kiitos ;)

   Poista
 2. Ei muuta ku! Ja hengessä mukana!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Koska haluan vielä nitistää muutaman kilon pois ja haluan nähdä selviänkö tollasesta hullutuksesta. Kokeilen vähän omia rajojakin. Ja pikkuprojektit piristääkin kivasti :D

   Poista
 4. Jee kuuteen treenipäivään mahtuu Saarojen kanssa aerobiset kunhan kesälomat ei enää häiritse treenejä! :D Varo vaan saatetaan kyllä vähän koittaa tentata niistä mysteerijutuista! (Ei paljoo, mut ihan vähän vaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jipii! Tuskin maltan odottaa, että päästään kimpassa liikkumaan :D

   Se utelu saattaa hyvinkin tuottaa tulosta joten kantsii ihan vähän yrittää ;)

   Poista