lauantai 21. joulukuuta 2013

Löysäilyä...

Nyt on paketit paketoitu. Nyt tarvii vaan syödä ne jouluruoat ni on joulu lusittu ;)

Ronja sai tänään välitodistuksen koulusta ja yllätti äipän huippuhyvillä numeroilla. Vaikeuksien kautta voittoon ;) Onneksi parannettavaakin vielä jäi kuitenkin!

Hyvän todistuksen kunniaksi käytiin herkkupullat syömässä. Hyviä tapoja siis opetan -> palkitsen syömisellä.
Oikeasti ne herkkuhetket kuuluu elämään eikä mitään "vahinkoa" päässyt käymään, luulisin ;)


Jos saa ysin käytösnumeroksi on varmasti ansainnut jotain näin makeaa :P

Mä olen ollut ihan mielettömän iloinen siitä, että köpökintut palautui toiminta kuntoon yllätys nopeasti "vain" kolmessa päivässä! Olisin siis voinut jo jumppailla koivet uudestaan, ihan mahtavaa jos sais viikkoon tungettua kaksi jalkajumppa päivää kohta jo! 

Puntarille pomppasin tänään myös. Edelleen näyttää 75 kg! Se on hienoa. Olen ottanut syömiset aikalailla löysin rantein. Saapahan lihakset energiaa ja jaksavat sitten kasvaa mukavasti :D Vaikka ruokailu on ollut vähän retuperällä osittain niin perusrunko on sama. Aamupala, lounas, väli- ja iltapala noudattaa turvallista kaavaa mutta sitä rentoilua tapahtuu tuossa iltapäivän aikana. Ei kuitenkaan joka päivä mutta useammin kuin kerran viikossa. Jumppailun suhteen ei kuitenkaan löysäillä eikä mistään motivaatio pulasta tai muusta olekkaan kysymys tässä.
Tänään sain herkutella äidin patojen äärellä ihanaa uunilohta, perunaa ja salaattia. Jälkkäriksi suklaata, melko runsaasti ja hyvää vaniljaista vaaleaa glögiä :P

En mää ikinä koskaa millonkaan mitään herrrrkkuja syö ;)

Viime vuonna en uskaltanut joulunajasta nauttia ollenkaan kun panikoin, että pilaan koko projektin jos herkuttelen. Olin määrännyt itselleni tietyn määrän mitä saan syödä ja pelkästään jouluaattona. Nyt siis otan huomattavasti rennommin koska tiedän, ettei tää maailma tai saavutetut tulokset tähän kaadu. Tästä rennosta vaiheesta saa kivasti kipinää kevät puoliskon tiukemmalle elämälle. Nyt jo, vaikka joulu ei ole edes ohi niin odotan sitä täysin siistittyä vaihetta isolla innolla!

Huomistakin odotan ihan hurjan paljon! Kuntosali on saanut uudet tilat, värit ja ilmeen. Paljon uusia laitteita on kuulemma saatu ja systeemit on hienot. Itse en ole vielä paikalla käynyt (ovet uudelle salille aukesi tänään) mutta huomenna pääsen ihastelemaan ja jumppailemaan. Joulu on siis oikeastaan jo etukäteen :D


Nyt tuttua ja turvallista iltapalaa ääntä kohti!

Ps. Ihanaa kun on vielä viisi vapaapäivää jäljellä ennen seuraavaa työvuoroa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti