sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Mittauksia.

Muistatteko kun kävin viimeksi InBody-  mittauksessa? Tässä kirjoituksessa olin kovin harmissani siitä, että lihasmassa oli pienentynyt. Mua harmitti niin kamalasti ne tulokset, että päätin silloin lopettaa sen hullun aerobisen hinkkaamisen joka välissä ja siirryin takaisin omiin treeneihin mutta pidin silti kiinni bikini challengen ruokavaliosta. Vähän myöhemmin lisäsin aamupalan ja lounaan välille pienen välipalan. Aloin siis palauttelemaan kroppaa takaisin mulle normaaleihin syömisiin. Tämähän käytännössä lopetti painon putomisen kokonaan ja jopa nosti painoa 1-1,5kg korkeammalle. Tämä painon nousu on väistämätöntä kun lopettaa tiukan (minkä tahansa) dieetin. Aamupaino on tyytyväisenä pysynyt 75kg:ssa pitkään. Siinähän keikkuu, kuitenkin puntarin lukemaa tärkeämpää on se mitä siinä kropassa tapahtuu. Vaikka paino pysyisi samassa tai jopa nousisi mutta kehon koostumus muuttuu toivottuun suuntaan niin ollaan oikealla tiellä.

Viime mittauksesta on kulunut kuukausi ja kuukauden aikana olen tehnyt töitä sen eteen eteen että suunta kääntyisi mun tavoitteita tukevaan suuntaan. Viimeiseen kuukauteen mahtuu yksi lepoviikko, pieniä herkkuhetkiä ja kovia treenejä. Jännitti melko lailla tänään hypätä mitattavaksi, koska toivoin vaan, että lihakset olisi lakannut pienemästä.
Tulokset oli iloisia tänään. Painoa oli 100g enemmän kuin viimeksi. Rasvaa oli palanut 300g ja lihasta tullut lisää, vähän mutta kuitenkin. Suunta on täydellinen. Vauhti on hidas mutta se ei mua haittaa koska tiedän sen, ettei mun tavoitteisiin päästä millään 10 viikon bikini dieeteillä. En missään nimessä moiti tota bikini challengea vaan uskon ,että se sopii jonkun ihmisen tavoitteisiin täydellisesti. Mulle tuo ei vaan sovi tai siis mun tavoitteisiin. Miksi ihmeessä haluaisin vetää maton omien jalkojeni alta kituuttamalla ja kuihduttamalla itseni kun se ei ole lähelläkään sitä mitä haluan?
Mä en ole missään hurjassa painonpudotuskilvassa mukana eikä mun tarvitse kenellekkään todistella kuinka nopeasti mun paino putoaa. Mun paino putoaisi nopeasti jos haluaisin. Mun ei myöskään tarvitse kenellekkään näyttää pystynkö noudattamaan jotain lappua. Kyllä mä tiedän ja pystyn jos haluan. Siitä melko hyvä todiste on nämä pudotetut -40 kg. Mä päätin ja mä onnistuin ;)


Jännä paikka toi
Kymen InBody

Paino on kuitenkin metka asia vaikka periaatteessa ei ole väliä mitä se puntari näyttää niin silti sen aina toivoisi näyttävän edellis kertaa vähemmän. En todellakaan aio ensi kesänä näyttää millekkään "bulkkipullerolle". Hitaasti mutta varmasti se painokin sieltä putoaa, vielä on kuitenkin sen verran liikakiloja tässä varressa, että se tulee puntarissakin näkymään.

Olen jo muutaman kerran ainakin ohimennen maininnut lähitulevaisuuden kuvioista. Pienillä miinuskaloreilla kohti tavoitetta. Nyt enemmän kuin mitään odotan mun uusia lappuja ja kuukauden päässä odottavaa uutta kehonkoostumus checkiä :)

Väistämättä ajatus ajautuu aina vaan useammin edessä häämöttävään leikkaukseen ja sen jälkeiseen olemukseen. Leikkauksen tarkka ajan kohta ei ole vieläkään selvillä mutta viimeistään maaliskuussa kuitenkin. Jännää!

Ei muutakun kovia treenejä...

...hyvässä seurassa...

...ja vähän joulufiilistelyitä niin hyvä tulee ;)

Nyt vähän tonttutouhuja ja kokkailua luvassa :)

4 kommenttia:

 1. Mä odotan ja jänskätän sitä sun leikkausta varmaan ainakin melkein yhtä kovin kun sä itte! :D

  VastaaPoista
 2. Minkälaisella vajeella menet nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän hetkisestä vajeesta ei ole tarkkaa tietoa. Nyt kun vähän kroppaa kuulostellen syön ja palauttelen ruokailuja normimeininkeihin. Tässä piakkoin on uudet ohjeet tulossa ja kun lappuset on käsissä niin osaan kertoa enemmän. Joulun aikana tietystysti nautiskellaan myös herkkuja ;)

   Poista