tiistai 7. tammikuuta 2014

Avoimia ovia...

Kiersin eilen kolmen salin avoimet ovet, mikäs siinä vapaapäivää vietellessä :)

Ensimmäisenä pyyhälsin Ykköselle

Ennen tätä retkeä en ollut aiemmin ykkösellä käynyt enkä tiennyt missä koko paikka sijaitsee. Oikeaan paikkaan löydettiin työkaverini kanssa lopulta. Käytiin bodycombat puolituntisella ja kyllä vain oli taas mukavaa huiskia menemään kuin heikkopäinen :D Porukkaa oli paljon liikenteessä ja koko kuntokeskus ihan turvoksissa. Salin puolella käytiin kurkkimassa ja saatiin monesta Saarasta yksi meidän mukaan kierrokselle :) Ykkönen oli varmaan ihan jees mutta ei kuitenkaan tehnyt muhun niin lähtemätöntä vaikutusta, että sinne vartavasten lähtisin treenailemaan. Kiva oli kuitenkin vierailla!

Välissä kävin kotona syömässä ja sitten oli sen odotetun TRX:n vuoro tuolla "omalla" salilla jossa myös oli eilen avoimet ovet. Ennen ovien avautumista sain kuitenkin kunnian osallistua Santun ihka ensimmäiselle TRX tunnille. Tunti oli aivan huippu ja jatkossa aion tunneille osallistua, ei välttämättä ihan helppoa kauraa puhista niiden köysien kanssa mutta tosi kivaa ja varmasti tehokasta kun vastusta voi oman kropan asennoilla säädellä!

TRX- köydet ja jumppa-ope :D
Sain sitten tossa liikkeessa toisen pyllyn puoliskon ihan jumiin. Auts!
Kiva mutta haastava liike!

Sitten tästä vaan näin ja noin! Helppoo kun heinän teko ;)
Saara toimii mallina kun musta ei ole kuvia tolta tunnilta ollenkaan!

Suosittelen kyllä jos vaan mahdollista kaikkien kokeilemaan jumppailua noiden narujen kanssa. Noilla voi tehdä ihan mitä vaan, mielikuvitus on rajana! Tuossa kun tunnin ähelsi niin hiki oli ja cainomax oli ansaittu!
Sen enempää jäänyt funfitn avoimiin ihmettelemään koska siellä muuten lähes joka päivä häärään!

Seuraava kohde oli sitten Lady Line jonne olin sopinut treffit työkaverin kanssa. Ladylla ihmettelin, että olenkohan saapunut värään paikkaan kun ei mitään "yleisöryntäystä" ollut havaittavissa ja varovasti sitten kysyin, että mikä tilanne mahtaa olla. Oli ne avoimet sielläkin ja ilmottauduin combat puolituntiselle. Taattua potkimisen iloa jälleen kerran! 
Täältä ladylta vuosi sitten vaihdoin nykyiselle salille ja totesin punttipuolelle kurkkiessani, että oikean valinnan olen tehnyt vaikka päätös aikanaan vaikea olikin!

Vielä nupiksi reippailin puoli tuntia raittiissa ilmassa ystävän luokse teelle josta sitten autokyydillä mut vietiin kotiin ja käskettiin ehdottomasti pitää tiistai lepopäivänä :D Ja näinhän mä toimin!

Tulihan nähtyä ja koettua. Nyt on hillumiset hilluttu ja oma sali parhaaksi todettu niin voi rauhottua puuhaamaan omia tuttuja juttuja taas!

Huomenna aamujumpalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti