lauantai 25. tammikuuta 2014

Leukoja?

On se jännä juttu, että toisinaan on niin kamalasti kerrottavaa joka ikinen päivä tänne blogiin ta välillä taas ei ole mitään asiaa. Joskus mietin, että en viitsi alkaa kirjoittamaan edes mitään liibalaabaa jos ei ole mitään kuvia laittaa mukaan. Paikkaakohan ne kuvat sit jotenkin sitä tekstin sisältöä?! Mä en juurikaan tykkää kirjoitella mitään "asiatekstejä". Mun blogi perustuu hyvin pitkälle fiilistelyyn ja päiväkirjamaiseen tilitykseen päivistä ja se sopii mulle. Saan purkaa ajatuksia ja se riittää :)

Joitakin kuvia on tällä viikolla kuitenkin tullut napsittua. Välillä kun katson kuvia niin innostun, että vau miten oon erinäköinen kun ennen mutta joskus en edes meinaa uskoa, että olen itse siinä kuvassa. Kolmannella kerralla saatan nähdä kuvassa pullukan. Riippuuu ihan päivästä ja hormooneista :D

Sama jos en jostain kuvasta usko, että edes itse siinä olen, niin miten on joku leuanveto!? Voisinko mä joskus kyetä moiseen? Eikös sitä tee vaan kunnon punttipirkot ja petet eikä mitkään Mirat?! Voiko Mira tai joku muu "tavallinen" pulliainen vedellä leukoja tosta noin vain? Mä en tosiaan tiedä mutta sen tiedän, että kuka vaan pystyy harjoittelemaan ja sanotaan, että harjoitus tekee mestarin. Niin periaatteessahan se on mahdollista. Mä olen päättänyt harjoitella. Apuna mulla on päättäväisyys, halu ja kuminauhat :D

Mulla on tossa sininen kuminauha kaverina.
Sininen on keskimmäiseksi vahvin noista mitä
funfitiltä löytyy.
Pääsekö perille helpommin jos potkii ja sätkii :D

Otin tossa pikkupompun alkuun ja yritin sinnikkäästi päästä ylös ja alas. Melkoisen haastavaa oli, vaikka oli toi kumpparikin.

Vähän ylöspäin kuitenkin. Polvi taitaa päästä ylös ennen leukaa :D

Leuanveto harjoitukset kannattaa sijoittaa treenin alkuun. Hyvä lämmittely pohjalle ja sitten menoksi. Mulle tää harjoittelu välähti mieleen vasta kun olin tehnyt pohjalle jo melkoisen setin muita selkäjuttuja joten paukut alkoi olemaan jo vähän vähissä.


Vähän huilia väliin!

Ei auta muu kuin olla sinnikäs ja harjoitella ahkerasti niin ehkä ihan tavallinen Mirakin voi joskus vedellä leukoja!

Kerta kiellon päälle.
Mut oikeesti. Mä olen toi joka edes yrittää!

Aion harjoitella tätä jatkossa ahkerasti aina selkäpäivinä. Sen verran sitkeä olen, etten aio vaihtaa oranssiin kumppariin joka on kaikista "auttavin" vaan pysyn sinisessä ja kun tuolla onnistuu niin vaihdan kaikista kevyimpään nauhaan ja joku päivä sitten ihan vaan mä yksin, ilman nauhoja :D

Mulla oli tällä viikolla joku kummallinen pullea silmäjuttu! Luomi oli ärtynyt ja kuiva ja sitten silmä tuli ihan pulleaksi. Voi maailma mä nauroin kun työkaverit kilpaa keksi missä vikaa piilee! Yksi teoria oli se, että mun treenamattomat osat alkaa pullistelemaan kuten korvat, kainalot ja noi silmät. Toiset jutut onkin sen verran "huonoja" ettei niitä viitsi täällä edes julkaista :D 


Hiano vai mitä?

Pullea silmä on jo lähes normaali. Ensi viikolla on LEPOviikko. Tarkoittaa sitä, ettei minkään valtakunnan treeniä ole luvassa. Mulla tollanen lepoviikko on viiden viikon välein. Lepoviikko olisi mahdollista pitää kevyenä viikkona mutta kokemuksesta tiedän, ettei se onnistu mulla ikinä joten on parempi pitää näpit irti salin ovenkahvoista kokonaan. Ensi viikolla kasvatetaan muskeleita sohvanpohjalla :D


Selkäpäivä niitä kuvia tuli otettua :D

Mulla meinasi pää alkaa kiirehtimään jumppien suhteen. "Koska ens viikolla on lepi niin nyt pitäs viel olkapäät ja sit mä haluun vähän penkkii tehä ja entäs ne kyykyt...?" Äkkiä, ennen kun ehdin ääneen sanomaan niin tajusin, että nyt on syytä taas rahoittua.


Ilmeellä.

Se lepo vaan on tän harrastuksen yksi tärkein osa. Se tekee hyvää kropalle ja mielelle. Viikon päästä jaksaa taas rautaa nostella. Ensi viikonloppuna mulla on tankkauspäiväkin joka sijoittuu "oikea oppisesti" sinne lepoilu ajalle. Edellinen tankkaus on ollut joulukuun lopussa. Pikkuhiljaa kroppa alkaa odottamaan jo herättelyä. Jatkossa tankkailut on n. kahden viikon välein. Monenmoista on kokeiltu ja tollasella rytmillä uskon, että kroppa toimii niinkuin pitääkin.


Selkäpäivätarvikkeita!


Iloista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. kaikki on mahdollista, jos vaan OIKEASTI haluaa ;) juurikin se päättäväisyys, halu ja kumpparit ;D kohta vaan nauretaan näille "räpellyksille"..vedetään leukoja yhdellä kädellä ja lämmitellään yhden jalan burbeella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Mulla ei ole tähän mitään lisättävää :D

   Poista
 2. Mitä tykkäät noista versa grippseistä? Mun on tehny mieli hankkia sellaiset:-) Hankitko suomesta vai jostai maailmalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään versoista ihan maailman eniten. Selkäpäivänä ihan ehdottomat olla käytössä. Voi keskittyä siihen työhön ja tuntumaan eikä tarvitse käyttää energiaa painojen/tankojen puristamiseen. Remmeihin verrattuna ihan tuhat kertaa kätevämmät käyttää ja samalla tukee myös rannetta.

   Nämä kuvassa olevat on jo mun toiset versat. Ensimmäiset fit-versiot tilasin amerikasta. Halusin kuitenkin nuo pro:t leveämmän ranneosan ja pidemmän "lärpäkkeen" takia. Ne sainkin sitten jo suomesta body actionilta tilattua.

   Suosittelen kyllä hankkimaan versa grippsit :)

   Poista
 3. Mun piti kaivaa tää sun vanha postaus esille, kun muistin, että sulla oli tommonen silmäjuttu jossain kohtaa! Kun mulla on silmä nyt samanlainen! :D Tulin tänne tonkimaan tietoa, että kauanko se oli ja mikä se oli, mutta ei nää asiat oikein selvinneetkään.. :D Mun tää vähän sattuu kyllä kanssa! Ihme touhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kivaa, että oli jotain etsimistäkin täällä blogissa ;) Joo toi silmä juttu oli lopulta niin mystinen ettei edes lääkäri tiennyt mistä johtui. Söin lääkettäkin ja laitoin tippoja. Ei tehonnut. Lähti aikanaa itsestään sitten vaan pois eikä ole tullut takaisin :)

   Poista