tiistai 14. tammikuuta 2014

Hommahan toimii?!

Kuukaudessa voi saada tosi paljon aikaiseksi kun kysymys on kehonkoostumuksesta. Toiset saa ja toiset ei ja mä kuulun niihin jotka EI saa. *rumia sanoja*

"Hei, olen Mira ja yritän pienentää kehoni rasvaprosenttia ja edes pitää saavutetun lihasmassan määrän vakiona. Hyvästä yrityksestä huolimatta rasvaprosentti nousee, lihakset häviää ja paino pienenee!"

Tänään olin siis InBody mittauksessa kuten jo tapoihin kuuluu. Kerran kuukaudessa astun mitattavaksi. Mielenkiintoista seurata miten kehonkoostumus muuttuu. Tai en tiedä kuinka mielenkiintoista tää näillä tuloksilla on!

Viime kertaan verrattuna viskeraalinen (sisäelinrasva) on pienentynyt kivasti.
Jalkoihin ON TULLUT lihasta! Wuhuu!
Käsistä ja keskivartalosta lihasmassa pienentynyt!!!


Näin ois tarkoitus!

Kokonaisuudessa lihasmassa on pienentynyt 0,5kg
Rasvaprossa on noussut 0,4%
Kehon rasvamassa on kuitenkin sama kuin kk sitten.
Kokonaispaino oli pienentynyt huimat 900g

Mä oikeesti en voinut tarkastella noita juttuja niin kuin perinteisesti on tapana tehdä kahvikupposen äärellä. Verrataan edellisiin jne. Taitoin mokomat laput ja laitoin kalenterin väliin ja läksin jumpalle. Jumppasin pienentyneitä olkapäitäni. Hetken tosin mietin, ettei tässä hommassa ole mitään järkeä vaihdan postimerkkeilyyn tän harrastuksen justiinsa!

Jotainhan mä teen päin persiitä tässä mutta en nyt ihan isoja muutoksia osaa alkaa tekemään. Tän siitä saa kun amatööri oman onnensa nojassa säheltää! Kuinka s*tanasti mun pitää levätä, että se liha kasvaa :O


Hymyile siinä sitten kun läskiä vaan tulee lisää!

Oisko sivusta yhtään ohuempi?

Jos välillä nostaa vähän painoja...

niin muuttuuko se peilikuva???

Joku kerta taisinkin lähiaikoina mainita, että unet on jäänyt normaalia lyhemmiksi. Öisin vaan pyörin ja hyörin ja nukun todella levottomasti ja aamulla sitten väsyttää. Jollain kierroksilla mä taas käyn ihan selvästi.
Tilannetta pitää alkaa rauhoittamaan jollain tavalla. Unet on tärkeitä ja yritän palauttaa ihanat ja sikeät yöunet takaisin ohjelmaan. Tänään menen iltavuoroon ja siksi nukkumaan meno luultavasti venähtää. Huomenna menen iltavuoroon ja meinaankin nukkua huomenna niin pitkään kun nukuttaa ja menen sitten koipijumpalle.
Savun hälvettyä on taas syytä tarkastaa kytkennät. Ehkei tilanne kohta enää näytä ja tunnu näin kamalalle!

Mörökölli kiittää ja kuittaa!

10 kommenttia:

 1. Jepjep Mira..... <3 <3 <3
  Järki käteen ja ostoksille !!!
  Ja sitä lepoa sitten oikein urakalla, tajuukko sä ollenkaan miten pieni olet =)nuo inbodyt on suuntaa-antavia ja muutokset todella hitaita, uskoisin myös, että niissä on jonkinlainen vaihteluväli ja virhemarginaali...
  Kivaa viikonjatkoa !!!!
  wb
  ps. älyvapaata tajunnanvirtaa edelleen.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tajuan, että olen pienempi kuin lähtötilanteesta mutta kovin pieni en mielestäni ole kuitenkaan tällä hetkellä.
   Tässä inbody asiassa ei ole kyse mun mielestä juurikaan kehon kokonaispainosta vaan siitä miten kroppa muuttaa koostumustaan ja näin ollen harmistuin kun rasvaprosentti on noussut. Jos siis kaikista tärkeintä olisi saavuttaa jokin tietty paino olisi syytä juhlaan, koska paino oli pudonnut. Nyt kuitenkin tavoittelen koostumukseltaan enemmän lihasta sisältävää vartaloa kuin ns. "laihaläski"- mallia. Mieluummin pitäisin painon tässä samassa jos silti rasva% pienenisi :D

   Mukavaa viikkoa sulle myös ihana wanna bee <3

   Poista
 2. kuukauteen tuo hyvä tulos..ottaen huomioon, että sanot, ettet ole nukkunut..se tressaa..kerää nesteitä.. jne.. tuo mittaus ei ole täysi totuus, koska niin moni asia siihen vaikuttaa.. kuitenkin saada kuukauden aikana lihhoo koipiin, on musta aika hyvä suoritus..monella menee siihen lukuisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun tässä on pari yötä nukuttu niin tilanne ei ole ollenkaan niin vakava! Homma jatkuu ja kuukauden päästä taas ihmetellään mitä on saatu aikaiseksi :D

   Poista
 3. Yhdyn kaimaan, lihaksen saaminen on kyllä huippusuoritus kuukaudessa! :) ja eihän sun rasvasi ole lisääntynyt, rasvaprosentti on vain korkeampi sen takia, että kokonaispaino on pienentynyt! ;)

  Kun tuo on sanottu ja kirjoitettu, niin feel your pain. Samansuuntaisia tuloksia sain minäkin eilen ja niitä tässä sulateltu. Miksi sun tsemppaaminen on paljon helpompaa ku oman itsen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ahaa elämys tulikaan tuosta selityksestä miksi rasvaprossa on korkeampi, jihuu!

   Toista on helpompi tsempata varmasti sen takia, että tilanteen näkee ulkopuolisen silmin järkevämmin vaikka ne omat tulokset sitten olisi tsempattavan kanssa samansuuntaiset!

   Hyvät meistä tulee ;)

   Poista
 4. Ne lepopäivät pitäs kai oikeesti olla lepoa eikä "kevyempää jumppaa".. Ja se henkinen lepo olis kai yhtä tärkeetä, kuten Saara tuossa sanoikin. Sä odotat itseltäs liikoja toisinaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi henkinen lepääminen on mulle oikeesti tosi iso haaste ja yritän sitä opetella koko ajan ja toisinaan ihan jo onnistun siinä :)

   Mä meinaan kyllä toisinaan vaatia itseltäni vähän liikaa mutta siitäkin yritän harjoitella pois! Hitaasti mutta varmasti.

   Poista
 5. Liikkumattomuus vähentää lihasmassaa,ylensyönti lisää rasvan määrää

  VastaaPoista
 6. Näinhän se toimii :) Noihin mittareiden tuloksiin vaikuttaa myös mm. kehossa olevan nesteen määrä ja monet muut seikat.

  VastaaPoista